Anasayfa > Oyun Haberleri > Mei Heroes of the Storm ‘a Geliyor!

Mei Heroes of the Storm ‘a Geliyor!

Overwatch oyuncularının sevgi-nefret ilişkisi içerisinde olduğu Mei Heroes of the Storm oyuncularının da karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Blizzard oyunları arasında karakter değiş tokuşu yapmayı seven firmalardan bir tanesi. Overwatch karakterlerinden D.va, Genji, Lucio, Zarya ve Tracer‘ın ardından Mei karakteri de Heroes of the Storm içerisinde yerini almaya hazırlanıyor. Blizzard dün yayınlanan bir video ile karakterin Heroes of the Storm içerisindeki yeteneklerini de oyuncular ile paylaştı.

Karakterin Q yeteneği olan Snow Blind düşmanlara yavaşlatma ve hasar veren bir kartopu fırlatmasına olanak sağlıyor. W yeteneği olan Blizzard ise karakterin Overwatch‘ta kullandığı ultisi, ancak birkaç küçük fark var. Bu yetenek sayesinde Mei düşmanlarını yavaşlatmanın yanı sıra onlara hasar da verebilecek. Yeteneğin etki alanında bulunan düşmanlar ayrıca hareketsiz tıpkı Overwatch‘ta olduğu gibi hareketsiz de kalacaklar. E yeteneği olan Icing ise Mei‘nin yüksek hıza ulaşmasını sağlayacak. Bunun yanında yakındaki düşmanları kenara savuracak ve onlara hasar verecek. D yeteneği olan Cryo-Freeze sayesinde ise Mei buzdan bir kalkan içine girerek canını tamamlayabilecek ve bu süre içerisinde hasar almayacak.

Karakterin ultisi olan R yeteneğinin adı ise Avalanche. Mei ultisini kullanarak düşmanlarının üzerine dev bir kar kütlesi gönderebilecek. Bu dev kar kütlesi dokunduğu karakterleri içerisine hapsedecek ve onları yuvarlanarak ileri bir noktaya gönderecek. Kar kütlesi ortadan kalktığında ise karakterler bir süreliğine hareket edemeyecekler. Bir diğer ulti yeteneği ise Ice Wall. Bu yetenek sayesinde Mei düşmanlarını buzdan bir duvarın içinde hapsedebilecek. Aynı zamanda bu yetenek düşmanların önünde bir set oluşturmak için de kullanılabilecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Bence gayet mantıklı olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir