Anasayfa > Oyun Haberleri > Metro Exodus Steam Çıkış Tarihi Açıklandı

Metro Exodus Steam Çıkış Tarihi Açıklandı

Metro Exodus steam çıkış tarihi açıklandı. 2019’un ses getiren FPS oyunlarından olan Metro Exodus, 15 Şubat tarihinde Steam’de olacak.

Metro Exodus, 15 Şubat 2019’da Epic Store‘da yerini almış ve oyuncular tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Yapımcı şirket Deep Silver‘ın açıklamasına göre oyun, tam bir yıl sonra, yani 15 Şubat 2020’de, Steam‘de yerini alacak. Gelelim detaylara.

Oyun, tüm dünya geneli için tek bir tarihte yayınlanacak. Metro Exodus’un Steam’e 14 Şubat 21:00 PST ya da 15 Şubat 00:00 EST / 5:00 GMT ile çıkarılacağı açıklandı. Bu Türiye için 15 Şubat 08:00 saatine denk geliyor.

Steam’den Çekilmişti

Oyun aslında 14 Şubat 2019 tarihinde Steam’de de yerini almasına karşın, bir süre sonra 4A Games oyunun sadece Epic Store üzerinden satılacağını duyurmuştu. Yani, oyun aslen, Epic Store özelinde çıkarılmamıştı. Ayrıca, Windows 10 Store ve Xbox Game Pass ile masaüstünde oynanabiliyordu. Orjinal olarak Steam’de pre-order olarak satın alınabilinen oyun Valve üzerinden ön sipariş vermiş kullanıcılar tarafından DLC’leri dahil olmak üzere oynanabiliyordu.

Bir yan not olarak, Metro Exodus’un son DLC’si Sam’s Story 11 Şubat’ta oyunseverlerle buluşacak. Steam platformunda ise DLC’ler satılmaya devam edilecek. Oyunu Steam Store sayfasından takip edebilirsiniz. Türkçe dil desteği bulunmadığını da hatırlatalım.

Metro Exodus ve diğer oyun haberlerinden haberdar olmak için internet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Metro Exodus’u Steam üzerinden satın alacakmısınız yoksa DLC’leri diğer platformlarda mı oynamaya devam edeceksiniz. Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir