Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator 10 Disk Olarak Satılacak!

Microsoft Flight Simulator 10 Disk Olarak Satılacak!

Uçuş simülasyonlarına yepyeni bir soluk getireceği düşünülen Microsoft Flight Simulator 10 disklik bir kutulu versiyon ile geliyor. Detaylar haberimizde.

Asobo Studios tarafından geliştirilen ve yılın özellikle de simülasyon türünü seven oyuncular tarafından en çok beklenen oyunlarından olan Microsoft Flight Simulator fiziksel kopya satışı konusunda şaşırtıcı bir karara imza atmış durumda. Bu karara göre Microsoft Flight Simulator oyuncuların karşısına dijital sürümünün yanı sıra bir de tamı tamına 10 diskten oluşan bir kutulu versiyon ile çıkacak. Karar insanın aklına eski oyunları da getirmiyor değil.

30 Temmuz 2020 tarihinde kapalı beta dönemi başlayacak olan oyun için alınan bu karar oyuncuları da şaşırtmış durumda. Özellikle de son yıllarda kutulu oyun satışlarının dijital satışlar yanında oldukça düşmesine rağmen alınan bu farklı karar oldukça radikal diyebiliriz. Bu kararın özellikle de koleksiyoncuların ilgisini çekeceği ise bir gerçek.

Microsoft Flight Simulator 10

Microsoft Flight Simulator için Avrupa’da fiziksel kopya satışlarından sorumlu olan şirket Aerosoft kanadından gelen açıklamalara göre de bu fiziksel sürümün fiyatı da dijital sürüm ile oldukça yakın olacak. Kısacası bir yanda oyunu tek bir parmak hareketinizle indirebilmenin rahatlığı varken diğer yanda ise ömür boyu sahip olacağınız koleksiyonluk bir kutu olacak. Bu durumda seçim tamamen oyuncuların zevklerine ve tercihlerine kalmış gibi görünüyor. Merakla beklenen oyunun sistem gereksinimlerine ve diğer detaylarına ise bu linkteki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir