Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator Güncellemesi Oyuna Birleşik Krallık’ı Ekledi

Microsoft Flight Simulator Güncellemesi Oyuna Birleşik Krallık’ı Ekledi

Microsoft Flight Simulator güncellemesi oyuna Birleşik Krallık ve İrlanda’nın yanı sıra birçok yeni içerik ekliyor. Detaylar haberimizde.

The World Update 3 olarak da bilinen güncelleme çeşitli Birleşik Krallık ve İrlanda’yı yüksek çözünürlükle oyuna katıyor. Yeni içerik paketinde Londra, Bristol, Cambridge ve Oxford’daki birçok yapı oyuna eklenirken, 70’fazla popüler konum da grafiksel iyileştirmeler alıyor.

Ücretsiz olarak yayınlanan World Update 3 UK & London güncellemesi beş adet yeni havalimanını da oyunun bünyesine katıyor. Detaylı bir şekilde modellenen Barra, Land’s End, Manchester-Barton, Liverpool ve Out Skerries havalimanlarının yanı sıra 85 adet bölgesel havalimanı da oyuncuların görüş açısına giriyor. Güncellemeye dair bir video YouTube üzerinde yayınlandı.

Microsoft güncelleme hakkında paylaştığı yazıda eklenecek diğer içerikleri de açıkladı. Kaleler, kiliseler, katedraller, restoranlara ek olarak simülatör oyununa üç adet yeni etkinlik de geldi. Oyuncular Kuzey Adaları’nda Iconic Flight modunu deneyim edebileceği gibi Shetland ve İngiltere’nin güneydoğusunda Landing Challenges aktivitelerini tamamlayabilecek.

The World Update 3 aynı zamanda Buckingham Sarayı’nı da elden geçiriyor. Güncelleme öncesi Birleşik Krallık’ın sadece birkaç şehri oyunun fotogrametri teknolojisinden yararlanıyordu. İkonik hale gelen birçok yapı ve lokasyon oyunun gelişmiş teknolojisinden nasibini alacak. Böylece Birleşik Krallık ve İrlanda yüksek çözünürlük dahilinde oyuncu pilotların beğenisine sunulmuş oldu.

Microsoft Flight Simulator güncellemesi bütün Flight Simulator sahipleri için ücretsiz olarak yayınlandı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir