Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator Kapalı Beta Tarihi Açıklandı

Microsoft Flight Simulator Kapalı Beta Tarihi Açıklandı

Uçuş simülasyonlarına yeni bir soluk getirmesi beklenen Microsoft Flight Simulator kapalı beta süreci için tarih belli oldu. Detaylar haberimizde.

Asobo Studios tarafından geliştirilen ve özellikle türün meraklıları ile simülasyon severlerin merakla bekledikleri Microsoft Flight Simulator için kapalı beta süreci çok yakında başlıyor. Özellikle daha önce yayınlanan oynanış görüntüleri ile ilgileri üzerine çekmiş olan oyunun kapalı beta sürecinin başlayacağı tarih 30 Temmuz 2020 olarak açıklanmış durumda. Kapalı beta sürecine dahil olabilmek için ise öncelikle Xbox Insider programın bir parçası olmanız gerekiyor. Bu konudaki tek istisna ise oyunun alfa sürecine de katılmaya hak kazanan şanslı azınlık içerisinde yer almış olmanız.

Microsoft Flight Simulator kapalı betası ile çok yakında karşımıza çıkacak olsa da henüz oyunun resmi çıkışının ne zaman gerçekleşeceği ile ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Görsel anlamda yılın en iddialı oyunlarından bir tanesi olmaya aday gösterilen Microsoft Flight Simulator için genel kanı ise oyunun içerisinde bulunduğumuz 2020 yılının sonbahar aylarında oyuncuların karşısına çıkacağı yönünde.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir