Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator Kapalı Beta Temmuz Ortasında Geliyor!

Microsoft Flight Simulator Kapalı Beta Temmuz Ortasında Geliyor!

Bu sene çıkış yapacak olan ultra gerçekçi uçuş simülatörü Microsoft Flight Simulator, paylaşılan yol haritasına göre temmuz ortasında kapalı beta versiyonuyla karşımıza çıkacak.

Microsoft’un uçuş simülatörü serisinin yeni oyunu 2020’de geliyor. Gerçekçiliğiyle bilinen ve heyecanla beklenen bu oyun bir süredir alfa versiyonunda ve güzel ekran görüntüleri ara sıra karşımıza çıkıyor.

Oyunun internet sitesinde güncellenen yol haritasında ise karşımıza yeni bir bilgi çıkıyor. Oyunun yol haritasını güncelleyip bekleyenlere daha fazla bilgi veren yönetim, oyunun kapalı betasının başlama tarihini temmuz ortası olarak nitelendirdi. Planlarken her ayı üçe böldükleri bu yol haritasına bakılırsa oyunun kapalı betası 10-20 Temmuz arasında bizlerle olacak gibi gözüküyor.

microsoft flight simulator yol haritası

Oyunun çıkış tarihi henüz tam olarak belli olmasa da Microsoft Flight Simulator’ın 2020 yılı içerisinde geleceği açıklanmıştı. Kapalı betasına yaz ortasında sorunsuz bir şekilde ulaşıp güzel bir beta süreci geçirirsek oyun için fazla beklemeyeceğiz gibi gözüküyor. “Gelse ne olur, benim bilgisayarım kaldırır mı acaba?” diye düşünenlerdenseniz oyunun geçen ay açıklanan sistem gereksinimlerini inceleyebilirsiniz.

Microsoft Flight Simulator 2020 Sistem Gereksinimleri

Daha fazla ekran görüntüsü ve detay için oyunun resmî sitesini inceleyebilirsiniz. Microsoft Flight Simulator kapalı beta aşaması bizlerle olana kadar sizleri idare edecek oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=BCBgO6St9ug&feature=emb_title

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir