Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator, Oyun İçi Mod Pazarı İçerecek!

Microsoft Flight Simulator, Oyun İçi Mod Pazarı İçerecek!

Asobo Studios tarafından geliştirilen hiper gerçekçi uçuş simülatörü Microsoft Flight Simulator oyununda oyuncuların kendi ürettikleri modları satacakları bir pazar bulunacak.

Gelmeye devam eden görselleriyle ultra gerçekçiliğini günden güne daha fazla gözler önüne seren oyun, yeni bilgilerle karşımıza çıkmakta. Uçuş simülasyonu serisinin uzun zamandır beklenen son oyunu, oyunculara kendi yaptıkları modları satabilmesi için izin verecek, üstelik bu oyun içi bir mağazadan yapılacak. Mod yapan oyuncular, eserlerini gerçek para karşılığında diğer oyuncularla paylaşabilecek.

microsoft-flight-simulator

Oyuncuların modlarını satabilmesi için başvurularının onaylanması gerekecek. Asobo Studios, yaptığı açıklamada ilk aşamada kullanıcı sayısının kısıtlı olacağını, fakat zamanla artacağını bildirdi.

“Oyun içi pazarımızın bugünden daha fazla müşteriye erişebilmenizi sağlamak için size mükemmel bir fırsat sunduğuna inanıyoruz.

Microsoft Flight Simulator’la kendimize koyduğumuz hedefler ve beklentiler, milyonlarca satan Flight Simulator X’ten sonra artacak, daha da fazla insan simülatörü Xbox Game Pass sayesinde deneyimleyecek.

Pazar yeri simülasyon kullanıcılarına oyundan çıkmadan içerik satın alma imkanı sunacak, bu da satın alım esnasındaki pürüzleri ortadan kaldıracak.”

Microsoft Flight Simulator Sistem Gereksinimleri

Üretilen modların fiyatını üretici belirleyebilecek ve modlar farklı kanallardan da satılabilecek. Flight Simulator’ın bu özelliği sayesinde mod üreticilerinin satış yapmak için bir imkânı daha olacak.

Uzun zamandır beklenen simülatör, 23 Temmuz’da kapalı betasıyla karşımıza çıkacak. 18 Ağustos’ta ise Xbox Game Pass’ten oynayabileceğimiz oyun çıkışını yapacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. FSX’de çeşitli internet sitelerinde zaten var olan bu olayı kendi içinde toplamaları hem güvenilirlik açısından hem de pratiklik açısından büyük bir katkı sağlayacaktır fakat sistem gereksinimleri…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir