Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Flight Simulator Steam’e Gelmeyecek!

Microsoft Flight Simulator Steam’e Gelmeyecek!

Microsoft Flight Simulator 2020 için çıkış tarihi ve fiyatları verildi. Oyun Microsoft Store ve Xbox Game Pass aracılığıyla oynanabilir olacak.

E3 2019‘da fragman ile duyurulan Microsoft Flight Simulator 2020 için türün hayranları bir hayli heyecanlanmıştı. Oyunun ana amaçlarından biri ise tüm platformlarda oynanabilir olmak ve olabildiğine fazla oyuncuya ulaşmak idi. Bunun yanında oyunun çıkmasına sayılı günler kala yapılan açıklamalar sonucu oyunun yalnızca Microsoft Store ve Xbox Game Pass aracılığıyla oynanabileceği öğrenildi. Oyunun Steam‘e gelmeyeceği şu anlık hayranları üzen bir gelişme olmasının Epic Games Store‘a gelip gelmeyeceği ise bir muamma. Ancak oyunun belli bir zamandan sonra tüm platformlarda oynanabilir olacağı öngörülmekte.

Çıkış tarihi olarak 18 Ağustos 2020 tarihi verildi. Aynı zamanda oyunun üç adet versiyon şeklinde verileceği de verilen bilgiler arasında. Bu versiyonlar: 350 TL ile satışa sunulacak Standard Edition550 TL ile satışa sunulacak Deluxe Edition ve 725 TL ile satışa sunulacak Premium Deluxe Edition. Bu versiyonlar ile fazladan havalimanı ile uçağa sahip olacak ve daha iyi bir oyun deneyimine sahip olabileceksiniz.

GÜNCELLEME: XBOX tarafından sonradan gelen bir açıklamayla oyunun Steam’de yer alacağı belirtildi.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir