Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft, Xbox Series X Buzdolabı Çekilişi Yapıyor

Microsoft, Xbox Series X Buzdolabı Çekilişi Yapıyor

Yeni nesil konsolların çıkışına az kala pazarlamayı ilerleten Microsoft, Xbox Series X temalı buzdolabı çekilişi yapıyor.

Xbox’ın yeni jenerasyondaki konsolları olan Xbox Series S ve Xbox Series S’in çıkışına iki haftadan az kaldı. Oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen konsolları Xbox Game Pass’i geliştirerek, Bethesda’yı satın alarak ve abonelik servisini desteklemeye tam hız devam edeceklerini açıklayarak başarılı bir şekilde pazarlayan Microsoft, ilginç bir hamleyle karşımıza çıktı. Xbox Series X şeklinde bir buzdolabını çekilişle verecek olan firma, etkinliği Twitter üzerinden başlattı. Konsolu ilk gördüğümüzde ortaya çıkan buzdolabı esprileri böylece somut bir hale bürünmüş oldu. Ciddi ciddi Xbox tarafından yapılan bir buzdolabı çekilişi izliyoruz.

Xbox Series X Buzdolabı Çekilişi

Katılmak için Xbox’ın hesabını takip edip tweetleri korumalı olmayan bir hesaptan gönderiyi #XSXFridgeSweeps etiketiyle tekrar paylaşmanız gerekiyor. Çekilişin bütün kurallarına paylaşılan linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yeni nesil Xbox konsolunun şeklini ilk gördüğümüz anda ortaya çıkan “Buzdolabı” meme’leri, bu şekilde Microsoft’a kadar ulaştı ve gerçek hayatta karşımıza çıktı.

Twitter’da açık bir hesaptan #XSXFridgeSweeps etiketiyle atılan gönderiyi retweetleyerek katılabileceğiniz, Türkiye’den de kazanabileceğiniz çekiliş 4 Kasım tarihinde son buluyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir