Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Yeni Stüdyolar Satın Almaya Devam Edecek

Microsoft Yeni Stüdyolar Satın Almaya Devam Edecek

Son zamanlarda satın aldığı büyük oyun stüdyolarıyla gündeme oturan Microsoft yeni stüdyolar satın almayı sürdürecek. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde ZeniMax Media’yı satın alarak adını fazlasıyla duyduğumuz Bethesda Stüdyolarını kendisine bağlayan Microsoft bu süreci sürdürecek gibi görünüyor. Microsoft, Bethesda Softworks, id Software, Arkane, and MachineGames ve daha pek çok stüdyonun sahibi olan ZeniMax Media’yı 7.5 Milyar$ karşılığında satın almıştı.

Microsoft CEO’su Satya Nadella ise bu hareketin satın alımların sonu olmadığını belirtti. Nadella, yaptığı açıklamalarda gözlerini yeni uygun satın alımlar için açık tuttuklarını belirtti. Daha çok içeriğin kendileri için faydalı olacağını belirten Satya Nadella konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Bir sabah uyanıp bir oyun stüdyosu kuracağınızı söyleyemezsiniz. Daha çok içeriğe sahip olmak istiyoruz ki daha geniş kitlelere ulaşabilelim.”

Xbox patronu Phil Spencer ise yine içerikler hakkında açıklamalarda bulundu. İçeriğin platformun çok büyük parçasını olduğunu ifade eden Spencer, bu konu hakkında Microsoft yeni stüdyolar alarak yatırım yapmaya devam edecek şeklinde açıklamalar yaptı.

Eğer ZeniMax’in satın alınması hakkındaki içeriğimizi incelemek istiyorsanız alttaki bağlantıyı kullanarak inceleyebilirsiniz.

Microsoft Bethesda ‘nın Ana Şirketi ZeniMax Media’yı Satın Aldı!

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. Microsoft turan yolunda ilerliyor benden söylemesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir