Anasayfa > Oyun Haberleri > Microsoft Yeni Xbox Etkinliği İle Yakın Zamanda Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor Olabilir

Microsoft Yeni Xbox Etkinliği İle Yakın Zamanda Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor Olabilir

Yakın zamanda Bethesda’yı bünyesine katarak oyun dünyasında elini iyice güçlendirmiş olan Microsoft yeni Xbox etkinliği için heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde satın alım sürecinin resmi olarak sonuna gelinmesi ile birlikte Fallout, The Elder Scrolls ve daha pek çok ses getiren yapım ile bilinen Bethesda‘yı bünyesine katan Microsoft cephesinden gelecek yeni haberler oyuncular tarafından merakla takip ediliyor. Özellikle bazı Bethesda oyunlarının Microsoft‘un sahip olduğu Xbox ve PC gibi platformlara özel olabilme ihtimali de oyuncular arasında süregelen en büyük tartışmaların başında bulunuyor. Microsoft cephesinden gelen güçlü söylentiler 26 Mart Cuma günü yeni bir Xbox etkinliği düzenlenebileceğini söylüyor. Yeni etkinlikte Bethesda oyunlarının geleceğine dair yeni bilgiler alabilmemiz de olası görünüyor.

Microsoft yeni Xbox etkinliği

Elden Ring gibi merakla beklenen oyunlardan gelebilecek yeni bilgilerin yanı sıra daha pek çok sürprize de gebe olacak gibi görünen etkinlikte Xbox ve Game Pass sistemine dahil olan yeni oyunlar hakkında da bir takım bilgiler alabiliriz. Geçtiğimiz gün itibariyle Bethesda‘nın 11 yeni oyunu daha Game Pass sistemindeki yerini almıştı. Bakalım 26 Mart tarihinde Microsoft yeni Xbox etkinliği ile karşımıza çıkarak bizlere beklediğimiz büyük haberleri verecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir