Anasayfa > Blog > Minecraft Dungeons Nasıl İndirilir, Nereden Alınır?

Minecraft Dungeons Nasıl İndirilir, Nereden Alınır?

Mojang’in popüler sandbox oyunu Minecraft’ın evreninde geçen dungeon crawler Minecraft Dungeons nasıl indirilir, oyun nereden alınır?

Minecraft Dungeons, Mojang’in Minecraft evreni içerisinde geliştirdiği oyunlardan bir tanesi. Oyunda Minecraft evrenindeki canlılar ve düşman yaratıklar bulunuyor, dungeon crawler türünden ilham almış olan Minecraft Dungeons’ta çeşitli bölümleri geçerek Arch-Illager’ı alt etmeye çalışıyoruz. İlham aldığı türe sadık kalan oyunda aştığımız zindanlarda çeşitli bosslar ve düşmanlar, karakterimizi geliştirmemize yardımcı olan eşyalar bulunuyor.

Minecraft Dungeons Çapraz Platform Desteğine Kavuştu!

Peki bütün platformlarda çapraz oynama desteğine sahip olan Minecraft Dungeons nasıl indirilir, oyun nereden alınır? Bu içeriğimizde kafanızdaki soruları cevaplandırdık, umarız yardımcı olabilmişizdir.

minecraft-dungeons

Minecraft Dungeons Nasıl İndirilir?

Oyunu almak için kullandığınız platforma göre birçok farlı seçeneğiniz bulunuyor. PlayStation kullanıcısıysanız PS Store’dan, PC, Xbox veya Android oyuncusuysanız Microsoft Store’dan, Switch’te oynamak istiyorsanız da oyunu Nintendo mağazasından satın alabiliyorsunuz.

Minecraft Dungeons Satın Alma (PC, Xbox)

Oyunu bilgisayarınızda veya Xbox’ınızda oynamak istiyorsanız iki seçeneğiniz bulunuyor.

Microsoft Store’dan satın alın: Oyunu sürekli oynamak isterseniz Microsoft Store’dan 56 TL karşılığında Minecraft Dungeons’ı satın alabiliyorsunuz. Daha uzun ve çeşitli bir oyun deneyimi isterseniz DLC’leri de içeren Hero Edition versiyonunu da 68 TL karşılığında alabilirsiniz.

Xbox Game Pass ile oynayın: Ayda 30 TL karşılığında yüzlerce farklı oyunu da içeren Xbox Game Pass üyeliği alırsanız Minecraft Dungeons’ı bedavaya oynayabilyorsunuz.

Ardından oyunu Xbox uygulaması aracılığıyla Windows’unuza yükleyerek Minecraft Dungeons’ın keyfini çıkarabilirsiniz. Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine sahipseniz xCloud aracılığıyla Android cihazlarınızdan da oyunu oynayabilirsiniz.

Minecraft Dungeons Satın Alma (PlayStation)

PlayStation 4 veya 5 oyuncusuysanız oyunu buraya tıklayarak PS Store üzerinden satın almanız gerekiyor. Minecraft Dungeons’ın PlayStation Store üzerindeki fiyatı 84 TL iken Hero Edition almak isterseniz 135 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Oyunu çevrimiçi oynayabilmeniz için PlayStation Plus üyeliğine ihtiyacınız olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

PlayStation Plus Nedir? Artıları Ve Eksileri

minecraftdungeons

Minecraft Dungeons Satın Alma (Nintendo)

Nintendo Switch kullanıcıları, oyunu Nintendo’nun mağazasından satın alabiliyor. Minecraft Dungeons’ın fiyatı 20 dolar, Hero Edition ise 30 dolar.

Yazımız umarız sizlere yardımcı olmuştur, fikirlerinizi veya kafanıza takılan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.ş

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir