Anasayfa > Oyun Haberleri > Minecraft Dungeons Çapraz Platform Desteğine Kavuştu!

Minecraft Dungeons Çapraz Platform Desteğine Kavuştu!

Mojang’in popüler oyununun evreninde yer alan dungeon crawler oyun Minecraft Dungeons çapraz platform desteğine kavuştu.

Yıllardır birçok farklı şekilde oynadığımız oyun Minecraft’ın evreninde yer alan oyun Minecraft Dungeons, 26 Mayıs’ta çıkışını yapmasının ardından oyun camiasında olumlu tepkilerle karşılaşmıştı. Mojang’in popüler oyununun Xbox Game Studios bünyesinde geliştirilen dungeon crawler versiyonu için çapraz platform özelliği de ekim ayının başında duyurulmuştu.

minecraft-dungeons

Call of the Sea, 8 Aralık’ta Oyuncularla Buluşuyor!

Minecraft Dungeons çapraz platform desteğine kavuştu!

Oyuncular, Switch, PC, PS, Xbox’ta ve hatta xCloud aracılığıyla Android platformlarda bile oynanabilen oyuna gelen çapraz platform desteğine bugün itibarıyla kavuştu. Xbox’ın başındaki isim Phil Spencer, bundan önce yaptığı bir açıklamada oyunları mümkün olduğunca fazla kişiye oynatmak istediklerini belirtmişti. Sevilen yönetici, Minecraft Dungeons gibi bol platformda çıkışını yapmış olan bir oyuna böyle bir destek sunarak sözünün arkasında durdu.

Minecraft Dungeons’a gelen güncelleme sayesinde bilgisayar, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve Android kullanıcıları oyunu hep birlikte oynayabilecek. Teşekkürler müşteri dostu Phil Spencer.

Minecraft Dungeons’ı PC ve Xbox üzerinde dilerseniz Microsoft’un aylık oyun aboneliği servisi olan Xbox Game Pass üzerinden oynayabilir, dilerseniz de Microsoft Store’dan 56 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Oyunun iki DLC içeren versiyonu Hero Edition’ı ise 85 TL’ye alabiliyorsunuz. Oyunu PlayStation üzerinden oynamak isterseniz de normal fiyat 84, Hero Edition’ın fiyatı 139 TL.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir