Anasayfa > Oyun Haberleri > Modern Warfare’in Boyutu Oyuncuları Sinirlendirdi

Modern Warfare’in Boyutu Oyuncuları Sinirlendirdi

Yılın en çok ilgi gören oyunlarından biri olan Modern Warfare, ücretsiz Warzone modunun da çıkışıyla popülaritesini iyice arttırmıştı. Sürekli gelen büyük güncellemeler ile yeni Modern Warfare’in boyutu bir çok oyuncunun şikayet edeceği bir miktara ulaştı.

Call of Duty: Modern Warfare, Dünya çapında yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmıştı. Ücretsiz battle royale modu Warzone‘un da oyuna entegreli bir biçimde çıkması ile, Modern Warfare’i indiren oyuncu sayısı oldukça artmıştı. Modern Warfare sahip olanlar bir güncelleme ile Warzone’a ulaşabiliyor, sahip olmayanlar ise Warzone’u indirerek ücretsiz bir şekilde oynayabiliyordu.

Fakat oyun, her hafta gelen güncellemeler ile birlikte disk boyutunda çok fazla büyüme yaşıyor. 28 Nisan‘da gelen güncelleme ve DLC paketleri ile birlikte Modern Warfare’in boyutu neredeyse 200 GB‘ı bulmuş durumda. Modern Warfare’i yüklemek için PC’de sabit diskinizden 180 GB feda etmeniz gerekirken, PS4 sahibiyseniz bu miktar 184 GB‘ı buluyor. Daha çıkış yapalı kısa bir süre olan bir oyun için şimdiden bu boyuta ulaşması, ileride çoğu oyuncu için problem yaratacak gibi gözüküyor.

warzone

Oyuncular ise oyunun geliştiricisi Infinity Ward‘ın boyutlar konusunda dürüst olmamasından şikayetçi. Çıkıştan önce yayınlanan sistem gereksinimlerinde 175 GB gerekeceğini fakat bu boyutun ileride gelecek güncellemelerin de düşünülerek yayınlandığı söylenmişti. Eğer sadece Warzone oynamak istiyorsanız sabit diskinizdeki 100 GB yerden vazgeçmeniz gerekecek.

Eğer sabit diskinizdeki 100 GB’ı feda edebilecekseniz, Warzone’u buradan indirebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir