Anasayfa > Oyun Haberleri > Monster Hunter Rise PC İçin 2022’de Çıkış Yapacak

Monster Hunter Rise PC İçin 2022’de Çıkış Yapacak

Monster Hunter Rise PC sürümü 2022’nin ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Switch’e özel olarak çıkması planlanan yapım PC platformuna da geliyor.

Yapımcı Ryozo Tsujimoto 26 Mart tarihinde çıkış yapacak olan Monster Hunter Rise hakkında konuştu. Tsujimoto, verdiği röportajda oyunun 2022’nin ilk çeyreğinde PC için de çıkış yapacağını ifade etti.

“Monster Hunter Rise PC sürümü için oyunculardan yoğun istek aldık. Özellikle denizaşırı ülkelerde yaşayan oyuncular çok istekliydi. Sonuç olarak 2022’nin ilk çeyreğinde çıkış yapacağını planladığımız bir PC sürümü de geliştireceğiz.

Henüz geliştirme aşamasındayız. Daha uygun bir zaman diliminde detaylı bir bilgilendirme yapacağım.

Monster Hunter Rise oyununu Nintendo Switch’in tam potansiyelini kullanması için tasarladık. Konsolun kullanım tarzına uygun olması açısından daha hızlı bir avlanma temposu oluşturmaya odaklandık.”

Monster Hunter serisinin küresel tarafta büyük bir başarı yakalamış olan halkası Monster Hunter: World ise 16 milyonu aşan bir satış rakamına ulaştı. Iceborne genişleme paketiyle beraber toplam satışı sayısı 20 milyonu geçen yapım, hem kendi ülkesinde hem de dünyanın dört bir yanında severek oynanmaya devam ediyor.

Serinin son halkası Monster Hunter Rise ise konsol tarafında Nintendo Switch’e özel olarak 26 Mart 2021 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun farklı bir konsola gelmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir