Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat 11 Klassic Movie Kostümleri Sonunda Çıktı

Mortal Kombat 11 Klassic Movie Kostümleri Sonunda Çıktı

Mortal Kombat 11 Klassic Movie kostümleri sonunda çıktı. Detaylar haberimizde.

Mortal Kombat 11 kendini sürekli yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2 güncellemeleriyle karşımıza çıkan oyun, yeni bir kostüm güncellemesiyle daha geldi.

Mortal Kombat 11 Mileena İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu kostüm paketi ile 1995 senesinde çıkan Mortal Kombat filmindeki karakterler, Mortal Kombat 11 evrenine ekleniyor. Zaten bir başka DLC karakteri olan Shang Tsung’un karakter tasarımını bu ilk filmden esinlenerek yapmışlardı. Bu oyunda sürekli ilk filme gönderme yapmalarının sebebi şimdi anlaşılıyor. Şimdilik sadece Sonya, Johnny Cage ve Raiden var fakat yakın zamanda diğer karakterlerin de gelmesini umuyoruz. Ayrıca Raiden’ın bu kostümünde attığı yıldırımlar beyaz çıkıyor. Bu arada ayıptır söylemesi, Sonya karakteri de ayrıca hoşumuza gitti. Filmdeki sesleri dahi tıpa tıp aynı olan karakterler, oyuncular tarafından oldukça fazla isteniyordu. Duyuru videosunun yayınladığı andan itibaren satın alıma açılan paketin fiyatı ise Steam üzerinden 11,50 TL olarak belirlendi. İşte karşınızda Mortal Kombat 11 Klassic Movie kostümleri için yayınlanan video:

https://www.youtube.com/watch?v=XdYgTAF8v84

Siz de bu kostüm paketi hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir