Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat Komplete Edition Steam Üzerinden Kaldırıldı!

Mortal Kombat Komplete Edition Steam Üzerinden Kaldırıldı!

Serinin dokuzuncu oyunu olma özelliğini taşıyan Mortal Kombat Komplete Edition Steam üzerinden kaldırıldı. Detaylar haberimizde.

19 Nisan 2011 tarihinde yayınlanan Mortal Kombat Komplete Edition, serinin hem dokuzuncu oyunu hem de serinin reboot versiyonu olma özelliğine sahiptir. Normal versiyonunun ardından Komplete Edition adlı DLC paketi oyuna eklendi. Paketin içerisinde: Kenshi, Rain, Skarlet, Kratos (Yalnızca Playstation 3 için oyuna eklendi.) ve hepimizin yakından tanıdığı, klasik korku filmlerinin öncüsü A Nightmare on Elm Street yani Elm Sokağı Kabusu filmlerinden bildiğimiz Freddy Kruger oyuna eklenmişti. Oyunun Steam üzerinden kaldırılmasının sebebi ise Freddy Kruger ve A Nightmare on Elm Street serisinin telif haklarının New Line Cinema’dan, Wes Caren tarafından satın alınması üzerinden meydana geldi. Haliyle telif hakkı başka bir şirkete geçince oyunu Steam üzerinden “geliştiricinin isteği” üzerine kaldırıldı. Eğer şanslıysanız ve oyunu daha önceden satın aldıysanız kütüphanenizden silinmeyecek fakat oyunu henüz satın almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız artık çok geç.

Mortal Kombat Komplete Edition

Siz de Mortal Kombat’ın Steam üzerinden kaldırılması hakkında görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar! Esen kalınız.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir