Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Remake Geliyor

Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Remake Geliyor

Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Remake hayranları heyecanlandırdı. Unreal Engine 4 ile yapılan hayran yapımı oyunun ilk sürümü, Mortal Kombat severlerin beğenisine sunuldu bile. Detaylar haberimizde.

Mortal Kombat Filmi İçin İlk Fragman Yayımlandı

1 Ekim 1997 tarihinde çıkan Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero, serinin evreni için büyük bir yer edinmesiyle birlikte oyuncular için güzel bir oyun olarak hatırlanmakta. Mortal Kombat serisinin ilk macera oyunu olmasıyla bilinen ve ana oyunların öncesini anlatan Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero, günümüzde maalesef oynanmayacak kadar eskimiş vaziyette. Fakat bu duruma AG 3D Art ve bağımsız geliştiriciler el atıyor. Henüz ilk sürümünde olan oyun doğal olarak birçok grafiksel hatayı beraberinde getirse de zamanla bu hataların hepsinin giderilmesini umuyoruz. Bunun dışında oyunun görselliği gerçekten çok nefis görünüyor. Özellikle arka plan tasarımları oldukça hoş görünen oyunda ara sahneler de orijinal oyundan alınmış vaziyette. Üstelik yapımcılar, oyunu test etmemiz için indirme linki dahi bırakmışlar. Oyunun indirme linkine aşağıdaki videonun açıklamalar kısmından ulaşabilirsiniz.

Sizce Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero Remake nasıl gözüküyor? Düşüncelerinizi ve görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir