Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Shell: Enhanced Edition 4 Mart’ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Mortal Shell: Enhanced Edition 4 Mart’ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Cold Symmetry tarafından geliştirilen yapım, Mortal Shell: Enhanced Edition adıyla 4 Mart’ta yeni nesil konsollarda olacak. Detaylar haberde.

Mortal Shell’in ücretsiz yeni nesil güncellemesi 4 Mart’ta PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarında yayımlanacak. Oyunculardan geçer not alan Mortal Shell güncellemeyle beraber Xbox Series S üzerinde 4K çözünürlükte 30 FPS çalışabilecek. Oyun diğer çözünürlüklerde ise stabil olarak 60 FPS’te çalışacak.

Yapıma halihazırda PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde sahip olan kullanıcılar Mortal Shell’in yeni sürümünü yeni nesil konsollarda ücretsiz bir şekilde deneyim edebilecek. 4 Mart’ta çıkış yapması planlanan güncelleme DualSense oyun kolunun haptik teknolojilerinden de sonuna kadar yararlanacak. Böylece oyundaki vuruş ve hareketler DualSense’in hayranlık uyandıran teknolojisi ile oyuncunun elinde şekillenecek.

18 Ağustos 2020 tarihinde çıkış yapan Mortal Shell’in yayıncı koltuğunda ise Playstack oturuyor. PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için çıkış yapan oyun özellikle Souls türüne aşina olan oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı.

Oyun grafik tarafında cilalanmış yeni sürümüyle beraber Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarının tam potansiyelinden yararlanmayı hedefliyor. Aksiyon-RPG türündeki Mortal Shell başarılı baş düşman dövüşleri ve etkileyici sanat tasarımıyla da geçer not almayı başarıyor. Mortal Shell: Enhanced Edition fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir