Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord İndirimle Epic Games’te Listelendi – 60 TL’ye Alın!

Mount & Blade II: Bannerlord İndirimle Epic Games’te Listelendi – 60 TL’ye Alın!

Yıllardır çıkmasını beklediğimiz ve sonunda gelen Mount & Blade II: Bannerlord, Epic Games Store’da 150 TL’ye listelendi. Mevcut indirimlerle fiyat 60 TL’ye düşüyor.

Epic Games Store, bedava verdiği oyunların ardından büyük oyunları da indirimlerle bünyesine katarak oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Quantic Dream’in oyunlarının Steam’de indirimle listelenmesinin ardından Epic Games Store’da da Mount & Blade II: Bannerlord’un listelendiğine şahit olduk. Normalde 150 TL’ye satılacak olan oyun çıkışa özel %20’lik bir indirimle 120 TL’ye satılıyor. Epic’in indirim kuponunu da hesaba katınca oyuna sadece 60 TL’ye sahip olabiliyorsunuz.

Bu Epic Games’in son zamanlardaki tek atağı değil ayrıca. Geçtiğimiz haftalarda aynı platformda son yılların sevilen oyunu The Witcher 3’ün de listelendiğini görmüştük. Oyunun Game of the Year versiyonu, yani bütün eklentilerini içeren sürümü 22.5 TL’den piyasaya sürülmüştü.

Oyunun yapımcısı TaleWorlds, Bannerlord için mart sonunda çıktığından beri birçok güncelleme yaparak oyunu performans bakımından iyileştirmekle kalmayıp oyuna koyduğu yeni içerik ve özelliklerle Mount & Blade II: Bannerlord ‘u tam sürüme götürecek geliştirmeleri yapmayı da sürdürdü. Stüdyonun 30 Mart’tan beri oyunun kapsamında yaptığı en önemli değişiklikleri özetleyen blog yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir