Anasayfa > Oyun Haberleri > Mount & Blade II: Bannerlord Mod Araçları Yayınlandı

Mount & Blade II: Bannerlord Mod Araçları Yayınlandı

Mount & Blade serisinin son halkası Mount & Blade II: Bannerlord, mod araçları ile erken erişim sürecinde yeni bir adım attı. Henüz beta aşamasında olan mod araçları görücüye çıktı.

Mod araçlarını kullanmak için oyunu indirmiş ve son sürümüne güncellemiş olmanız gerekiyor. Akabinde mod araçlarını Steam Tools üzerinden indirebilir ve oyunun teknik tarafında yeni şeyler üretmeye ya da halihazırda materyalleri değiştirmeye başlayabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord mod araçları

Sunulan mod çantasında karakter yapılarını düzenleme, sahne editörü aracılığıyla yeni zemin ekleme veya değiştirme, yol ve obje yerleştirme gibi birçok özellik mevcut.

Resmi mod kit yayınlanmadan öncede topluluk tarafından geliştirilen birçok mod mevcut. Minimal düzeyde sayılabilecek bu modüller oyunu tamamen değiştirmese de kafa koparma, haydut sayısını artırma gibi küçük çapta yenilikler getiriyor.

Mount & Blade oyunlarının çok sevilmesi kolayca modlanabilir olmalarında yatıyor. Serinin oyunları Native adındaki standart modül ile gelse de yapımları baştan aşağı değiştiren birçok mod var. Kitle tarafından geliştirilen modlar hem tekrar oynanılabilirliği artırıyor hem de Mount & Blade serisi için oldukça uzun süren bir oynanış sunabiliyor. Bu bağlamda oyuncu topluluğunun Mount & Blade II: Bannerlord mod araçları ile birçok yeni modül geliştirmesini isteyen TaleWorlds Entertainment, serinin son oyununu kolayca modlanabilir bir şekilde geliştirdi.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir