Anasayfa > Oyun Haberleri > Multiplayer Oyun Stüdyosunu Duyurdu

Multiplayer Oyun Stüdyosunu Duyurdu

Birçok oyuncunun severek takip ettiği Multiplayer platformu, yeni bir döneme oyun stüdyoları olan Maya Works’ü duyurarak başladı.

Enis Kirazoğlu, Orhun Kayaalp, Tunca Arslan ve Özcan Ilgın gibi isimleri daha yakından tanımamıza olanak sağlayan Multiplayer, YouTube kanalı üzerinden yayınladıkları uzun bir video ile, projenin yeni bir evreye geçtiğini takipçileri ile paylaştı. Bu yeni evre pek çok ayrıntıya da ev sahipliği yapmakta. Yeni evre duyurusu ile birlikte öğrendik ki Multiplayer 10. yıllarına özel bir de belgesel hazırlıyor. Oradan da bir kesit görme fırsatı yakaladık.

Yeni dönemi ile birlikte, Multiplayer kendi oyunlarını da kullanıcılar ile buluşturmayı deneyecek. Bunun en az birkaç yıl sürecek bir deneme olduğunu ve asıl hedef kitlenin diğer ülkelerdeki oyuncular olduğunu da öğrendik. Oyunlar Maya Works isimli stüdyoda geliştirilecek ve başlangıçta mobil oyunlar üzerine durulacak. Aynı zamanda Multiplayer Testing Grounds isimli bir projeye daha hayat veren ekip, burada da takipçilerine oyunlarını test ettirip, geri dönüşlere göre adım atmaya devam edecek.

Bir diğer yandan Multiplayer’ın mevcut sitesinde de büyük bir değişiklik yapılmış. Siteye girdiğimizde önceden haberlerle dolu bir sayfayla karşılaşırken, artık kurumsal bir internet sitesi bizleri karşılıyor. Haberleri okumak içinse portal adresine taşınan eski temayı ziyaret etmemiz gerekiyor.

Yeni Oyun: Elementis

Maya Works’ün yayınlayacağı ve şu anda testlerine başladığı oyunlarının adı Elementis. Oyun güzel grafiklere ve seslendirmelere sahip, elementllere göre şekillendirilmiş bir oyun. Ateş, Su, Toprak, Hava gibi elementleri doğru kombinlerle bir araya getirmeye çalıştığımız bir mekaniği bulunuyor. Kısacası oyunda, yok olmakta olan bir gezegende simyacılık oynuyoruz.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak ve test ekibine katılmak için Maya Works adresini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda Multiplayer’ın yayınladığı videoyu da aşağıdan izleyerek süreç hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir