Anasayfa > Oyun Haberleri > My Friend Pedro: Ripe for Revenge Duyuruldu

My Friend Pedro: Ripe for Revenge Duyuruldu

Popüler oyun My Friend Pedro’nun ücretsiz mobil spin-off’u olacak My Friend Pedro: Ripe for Revenge, mobil platformlar için duyuruldu. Hem iOS hem de Android için çıkış yapacak oyunun detayları haberimizde.

Devolver Digital Etkinliğinin Tarihi Belli Oldu

DeadToast tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan My Friend Pedro, ilk çıkışını Haziran 2019’da yapmıştı. 2D ortamda sürekli ilerleyerek shooter mekanikleri ile aksiyona girdiğiniz shoot em up türünde bir oyun olan My Friend Pedro, çoğu oyuncu tarafından ilginç ve başarılı bulunmuştu. Şimdi ise My Friend Pedro mobil platformlara geliyor. My Friend Pedro’nun spin-off’u olacak My Friend Pedro: Ripe for Revenge mobil platformlarda hem iOS hem de Android için çıkış yapacak ve ücretsiz olacak.

Oyunda, Pedro adlı muz karakterimize önemli bir aile mevzusunda ona yardımcı olacağız. Karısı ve çocukları kaçırılan Pedro’nun bizim yardımımıza ihtiyacı var. Mükemmel bir tetikçi olan karakterimiz ile arkadaşımız Pedro’nun intikam mücadelesinde kendisine destek olacağız.Oyun, 5 Ağustos 2021’de iOS ve Android için çıkışını yapacak. Aksiyon yine dorukta olacak ancak bu sefer aksiyonu mobil platformlarda yaşayacağız.

Üstte yer alan fragman videosunu izleyerek oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Oyun hakkında düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir ve güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Son olarak oyunun ön kayıtları açılmış durumda. Ön kayıt için buraya tıklayabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir