Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21 İlk Videoyla Karşımızda – 2020 Sonbaharında Geliyor!

NBA 2K21 İlk Videoyla Karşımızda – 2020 Sonbaharında Geliyor!

Basketbol oyunu serisi NBA 2K’in yeni oyunu NBA 2K21, yeni videosuyla PlayStation 5 etkinliğinde hayranların karşısına çıktı!

NBA 2K’in yeni oyunu NBA 2K21 için ilk video PlayStation 5’in lansman etkinliğinde paylaşıldı. 57 saniyelik videoda New Orleans Pelicans’ın yıldızı Zion Williamson top sektiriyor, şut atıyor ve smaç basıyor. Açıklamada “Yeni jenerasyon” ibareleri dikkat çekerken hayranların oyundan beklentisi büyük değil. Oyunun 2020 yılının sonbaharında geleceği videonun sonunda duyuruldu.

“NBA 2K21, PS5 için sıfırdan inşa edildi.

Yeni nesil grafikler,
Yeni nesil yükleme vakitleri,
Yeni nesil güç.

Hazır mısınız?”

Videoda Zion Williamson’ın terleri dikkat çekerken hayranlar artık güzel grafik ayağına oyunun tanıtım videolarına daha çok ter eklenmesi oyuncuların tepkisini çekiyor. Serinin son oyunu NBA 2K20’nin özellikle PC için berbat bir çıkış yapmasının ardından 2K büyük tepki görmüştü. Buna rağmen rakibi bu sene oyun bile çıkarmayan NBA Live olan seri bol bol satmaya devam ediyor. Umarız bu sene hayranların talepleri karşılanır ve 2K son yıllardaki para politikasını bırakıp güzel sunucular ve mümkün olduğunca hilesiz bir oyunla oyuncuların beğenisini tekrar kazanır.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir