Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Nesil NBA 2K21’de The Neighborhood Gelişiyor: Karşınızda The City!

Yeni Nesil NBA 2K21’de The Neighborhood Gelişiyor: Karşınızda The City!

“The City” fragmanı ile NBA 2K21’in yeni nesil versiyonunda The Neighborhood’a gelecek olan kapsamlı güncellemeler paylaşıldı.

Seriye ilk eklendiğinde büyük heyecan yaratan The Neighborhood özelliği daha da gelişiyor. NBA 2K21’in yeni versiyonunda oyuna eklenecek olan The City ile basketbol mahallesi büyüyüp şehre dönüşecek ve birçok yeni özellikle karşımıza çıkacak. Özellikler arasında uzun zamandır beklenen Affiliations mantığı da bulunuyor. Dilerseniz aşağıdan videoyu izleyin, ardından detayları sizlerle paylaşalım.

NBA 2K21’in The City güncellemesi

The Neighborhood’u büyüterek büyük bir metropole dönüştürecek olan The City’de NBA 2K21’e RPG mantığı eklenecek. Evet yanlış duymadınız, bir basketbol oyununda NPC’lerle iletişime geçerek, onlardan görevler alarak mağazalarda satılmayan bazı aksesuarları kazanabileceğiz.

Mahallede bulunan Gatorade’in spor salonunda da bazı değişiklikler göreceğiz. Şu ana kadar nispeten küçük olan salon daha da genişletilecek ve üzerine bir kat daha atılacak. Geliştirilmiş olan Gatorade tesisinin ikinci katında kort kiralayıp diğer oyuncularla çevrimiçi bir şekilde maç yapabileceğiz.

Adidas, Nike, Jordan gibi Neighborhood’dan kalma birçok mağazadan The City’de de istediğimiz gibi alışveriş yapabileceğiz.

South City Vipers

Affiliations özelliği de NBA 2K21’in yeni nesil versiyonuyla birlikte seriye geri dönüyor. North Side Knights, South City Vipers, Beasts of the East, Western Wildcats olmak üzere dört adet birliktelik içerecek olan oyunda istediğiniz Affiliation’ı seçip temsil edebilir, dilediğinizce değiştirebilirsiniz. Her Affiliation’ı The City’nin ekosisteminde temsil edecek olan Mayor’lar, yani başkanlar bulunacak. Bu başkanlar takımların sahalarından, skorbordlarından, müzik listelerinden, formalarından ve daha birçok ögesinden sorumlu olacak. Başkan adayları arasında NBA 2K topluluğunda yaygın bir biçimde tanınan isimler bulunuyor. Altı haftada bir değişecek olan başkanları ise oyuncular seçecek.

The City’de oyunda yürürken basketbol topu sektirme, kaykay sürme gibi özellikler geliştirildi. Rastgele bir biçimde dolanırken artık oyuncular daha aktif gözükecek.

Buraya tıklayarak NBA 2K’in paylaştığı blogu okuyarak The City güncellemesi hakkındaki bütün detaylara ulaşabilirsiniz. Yeni nesil NBA 2K21’i oynayabilecek misiniz, oyundan beklentileriniz nelerdir? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir