Anasayfa > Oyun Haberleri > NBA 2K21’in MyTEAM İlerlemesi Yeni Nesle Aktarılabilecek!

NBA 2K21’in MyTEAM İlerlemesi Yeni Nesle Aktarılabilecek!

 Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K Sports tarafından yayınlanacak NBA 2K21’in MyTEAM ilerlemesinin yeni nesil konsollara aktarılabileceği açıklandı. Detaylar haberimizde.

İlk olarak 11 Haziran 2020’de gerçekleştirilen PlayStation 5 The Future of Gaming etkinliğinde tanıtılan NBA 2K serisinin yeni oyunu olacak NBA 2K21’in çıkışı yaklaşırken hakkında yeni bilgiler edinmeye devam ediyoruz. Şimdi ise MyTEAM aktarması hakkında bilgiler geldi. Yeni gelen bilgiler genel olarak yeni nesile geçiş hakkında. İşte yeni nesil yükseltmesi ve MyTEAM aktarması hakkında detaylar.

MyTEAM İlerlemesi Yeni Nesle Aktarılabilecek!

NBA 2K21’de yer alan MyTEAM’in ilerlemesi PlayStation 4 ve Xbox One konsollarından PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarına aktarılabilecek. Burada dikkat edilmesi gereken aynı kullanıcı hesabı ve aynı platform olması gerektiği. Yani PlayStation 4’ten Xbox Series X’e herhangi bir yükseltme yapılamayacak. PlayStation veya Xbox konsolları arasında MyTEAM ilerlemesi aktarılabilecek.

nba 2k21
Resim: NBA 2K21 Mamba Forever Edition

Yeni Nesil Yükseltmesi Hakkında Detaylar!

Yeni Nesil yükseltmesinde bazı kullanıcıları üzebilecek bilgiler mevcut. Eğer oyunun Standart sürümüne sahipseniz yeni nesil için herhangi bir yükseltme imkanına sahip olmayacaksınız. Ücretsiz yeni nesil yükseltmesi için oyununun hayatını kaybeden efsane basketbol oyuncusu Kobe Bryant’ın anısına oluşturduğu Mamba Forever Edition sürümüne sahip olmanız gerekicek.

MyTEAM ilerlemesi ve yeni nesil yükseltmesi hakkında detaylar bu şekilde. NBA 2K21, 4 Eylül 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyunun yeni nesil konsollara da geleceği belli oldu ancak resmi bir tarih belli değil.  İşte NBA 2K21 için yayınlanan MyTEAM fragmanı:

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir