Anasayfa > Oyun Haberleri > Need for Speed: Hot Pursuit Remastered Resmi Olarak Duyuruldu!

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered Resmi Olarak Duyuruldu!

Etrafında uzun zamandır sızıntılar dönen yeni NFS oyunu Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, resmi olarak duyuruldu.

Popüler yarış simülasyonu serisinin son oyunun Need For Speed: Hot Pursuit Remastered duyuruldu. Bundan birkaç hafta önce Amazon’da listelenmesinin ardından oyuncuları heyecanlandıran oyun resmi olarak duyuruldu. EA’in 2010 yılında piyasaya sürdüğü NFS: Hot Pursuit’in geliştirilmiş versiyonu olan oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=AeRnez3di1I

Hot Pursuit’in remastered versiyonunda daha yüksek kare hızıyla birlikte yüksek çözünürlüklü dokular, gelişmiş görseller ve daha yüksek bir görüş mesafesine sahip olacağız. Nintendo Switch’in el versiyonunda 720p 30FPS olarak işleyecek oyun, Switch’in yerindeki versiyonunda 1080p 30FPS olarak çalışabilecek. PS4 ve Xbox One da oyunu 1080p 30 FPS olarak oynatabilecek. PS4 Pro ve Xbox One X kullanıcıları ise 4K 30FPS ve 1080P 60FPS arasında bir seçim yapacak. Bilgisayar oyuncuları da sistem özelliklerine göre oyunu 4K 60FPS bile oynayabilecek.

6 Kasım’da çıkacak olan oyun için Steam üzerinden 220 TL’ye ön sipariş verebilirsiniz. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered’ı konsollar için de 279 TL’ye satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir