Anasayfa > Oyun Haberleri > Nendoroid Yennefer of Vengerberg Figürü Çıkıyor

Nendoroid Yennefer of Vengerberg Figürü Çıkıyor

Nendoroid Yennefer of Vengerberg figürü çıkıyor. Yeni sezonu beklenen Witcher dizisinin tuhaf makyajlı büyücüsünün oyuncağı geliyor. Detaylar haberimizde.

2006’dan beri popüler kültür oyun ve dizi karakterlerinin figürlerini Nendoroid serisi adı altında üreten Japon Good Smile Company şirketi bu kez de Yennefer of Vengerberg figürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Figürü kolaylıkla istediğiniz pozu vermesi için hareket ettirebiliyorsunuz. Nendoroid Yennefer of Vengerberg figürünü karakterin diplomatik yüzünü gösteren çizgi şeklindeki dudakları ya da konuşan bir yüz ifadesi ile alabilirsiniz.

Witcher Yaratıklarını Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz?

Figürün opsiyonel parçaları arasında bir kuzgun, bir Gwent kartı ya da karakterin büyü gücünü gösteren şimşek efekti parçaları var. Good Smile Company üzerinden 26 Mayıs’tan 16 Temmuz’a kadar ön siparişi verilebilen figür Ekim ayında piyasaya çıkacak.

Nendoroid figürlerinin tamamı el ile boyandığı için satın aldığınız figürler fotoğraflarda gördüklerinize kıyasla küçük farklılıklar gösterebilir. Nendoroid aynı zamanda Geralt of Rivia ve Ciri karakterlerini de satışa çıkarmıştı. Bu şekilde Nendoroid Yennefer of Vengerberg figürü çıkıyor olduğunu öğrendiğimize göre bir Nendoroid Jaskier figürünü de beklemeye başlayabiliriz.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir