Anasayfa > Oyun Haberleri > Neymar Fortnite Dünyasına Transfer Oluyor!

Neymar Fortnite Dünyasına Transfer Oluyor!

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar Fortnite içerisinde kendine ait bir kostüme kavuşacak. Detaylar haberimizde.

Brezilya Milli Takımı‘nın yanı sıra şu sıralar Paris Saint-Germain forması giyen Neymar Jr. futbolla içli dışlı olan taraftarlar kadar oyuncular tarafından da tanınan bir isim. Oyun dünyasına ilgisi olduğunu her fırsatta belli eden yıldız futbolcu zaman zaman yaptığı canlı yayınlarda da oyun oynuyor. Oyun dünyası ve Neymar‘ı bir araya getiren konu bu kez bunlardan tamamen farklı bir şey. Bölüm 2’nin altıncı sezonu ile oyuncuların karşısına pek çok yenilik ile çıkmış olan Fortnite tüm bunlara ek olarak bir de Neymar Jr‘ı konuk etmeye hazırlanıyor.


Ünlü futbolcunun oyunda ne şekilde yer alacağı, kendine ait bir sınırlı süreli etkinliğe sahip olup olmayacağı gibi konular şimdilik gizemini korusa da Neymar‘ın kendi özel kostümüne ve birkaç farklı kozmetik eşyaya daha sahip olacağı kesin. Geçtiğimiz günlerde Fortnite‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşıma yanıt veren Neymar‘ın oyunda yer alacağı bu şekilde anlaşılmış olsa da kesin veriler Fortnite‘ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşımlar ile ortaya çıktı. Şimdilik ünlü futbolcunun kostüm ve kozmetiklerinin ne zaman oyuna ekleneceği de açıklanmış değil. Neymar Jr. adaya giriş yapması ile birlikte Pele‘nin ardından oyunda yer alan ikinci futbolcu olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir