Anasayfa > Oyun Haberleri > NFS: Hot Pursuit Remastered Amazon’da Listelendi

NFS: Hot Pursuit Remastered Amazon’da Listelendi

EA’in sevilen yapımlarından 2010 yılında çıkmış oyunu NFS: Hot Pursuit eğer Amazon listelemesine göre remaster versiyonu ile yeniden geliyor.

Orijinali 2010 yılında EA Games ve Criterion Games tarafından oyuncuların beğenisine sunulmuş NFS: Hot Pursuit ortaya çıkan bir iddiaya göre tekrardan oyuncularla buluşmaya geliyor. Hem de bu sefer remastered versiyonu ile. Ortaya çıkan iddiaların sebebi ise oyunun Amazon üzerinden listelenmiş olması. Dünyaca ünlü e-ticaret şirketi Amazon’un Birleşik Krallık sitesinde yapılan listelemeyi aşağıdaki görselden görebilirsiniz. Konu hakkında haberler ortaya çıkmaya başladıktan sonra ise listeleme kaldırıldı ve şu anda sayfa erişilebilir değil.

NFS: Hot Pursuit

Eğer iddialar doğru ise NFS: Hot Pursuit’in çıkış tarihi beklediğimizden çok daha yakın. Yapılan listelemede tarihler 13 Kasım 2020‘yi işaret ediyor. Ayrıca platform olarak da yalnızca Nintendo Switch ve Xbox One belirtilmiş durumda. Henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu konuda net bir bilgi bulunmuyor ama böyle bir proje var ise muhtemelen PC ve PS4 platformlarında da kendini gösterecektir.

Bu olaydan daha önce de EA Games’e bağlı Criterion Games’in yeni nesil bir NFS oyunu üzerinde çalıştığı açıklanmıştı. EA Play Live esnasında açıklanan bilgiye göre Criterion Games yeni bir NFS üzerinde çalışıyor. Bununla ilgili videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Konu hakkında şimdilik elimizdeki bilgiler bu şekilde. Sizlerin NFS: Hot Pursuit Remastered hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Konu hakkındaki yeni açıklamaları size aktarıyor olacağız.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir