Anasayfa > Oyun Haberleri > NHL 21, Ekim Ayında Çıkışını Yapacak!

NHL 21, Ekim Ayında Çıkışını Yapacak!

 Amerikalı video oyunu geliştirici ve yayıncısı Electronic Arts’a bağlı EA Vancouver tarafından geliştirilen ve EA Sports tarafından yayınlanacak Buz Hokeyi simulasyon oyunu NHL 21 hakkında çıkış bilgilerini de içeren bir blog yazısı yayımlandı.

Adını özellikle Kuzey Amerika’da büyük ilgi gören Buz Hokeyi organizasyonu NHL(National Hockey League)’den alan ve Electronic Arts’ın özellikle simulasyon oyunlarını EA Sports ortaklığıyla geliştirilen EA Vancouver tarafından geliştirilen NHL 21 hakkında yayınlanan blog yazısına göre oyun, alışılmışın dışına çıkarak Ekim ayında çıkışını yapacak. Geliştirici ekip tarafından yazılan blog yazısının detayları haberimizde.

NHL 21
Resim: Electronic Arts

ÇIKIŞ ZAMANINDA DEĞİŞİKLİK!

Blog yazısının başlarında en çok merak edilen konu olan çıkış tarihi hakkında bilgi veren ekip, bu sene alışılmışın dışına çıkarak oyunu Eylül yerine Ekim ayında çıkaracağını açıkladı. Bu yılın olağanüstü koşullar ile geçtiğini ve oyunu ev ortamından geliştirirken büyük değişiklikler yapılması gerektiğini açıklayan ekip, oyunun çıkışa hazır olması için birkaç haftaya daha ihtiyacı olduğunu belirtti.

İLK BAKIŞ TARİHİ VERİLDİ!

Blog yazısını okurken hayal kırıklığına uğrayan kullanıcılar olsa da ekip, güzel haber vermeyi de ihmal etmedi. NHL 21’in ilk bakış tarihi için Ağustos sonları denildi. Ekibin bu yıl yeni olan her şeyi göstermek ve tanıtmak için oldukça hevesli olduğunu belirtti. Zaman yaklaştıkça verilecek bilgiler de artacak.

YENİ NESİL HAKKINDA AÇIKLAMA!

Yeni nesil hakkında yapılan açıklamada ise oyunun ileri uyumluluk özelliği sayesinde yeni nesil konsollarda oynanabileceği açıklandı ancak ekip, oyunu geliştirirken yeni nesil için ekstra çaba harcamadığını ve tamamen oyuna yeni eklenebilecek özellikler ve geliştirmeler üzerine çalıştığının altını çizdi. Bu bağlamda oyunun yeni nesile çıkacağını ancak yeni nesil sürümü için ekstra bir geliştirme olmayacağını söyleyebiliriz.

NHL 21’in çıkış tarihi tam olarak verilmedi ancak alınan karar ile birlike alışılmış çıkış ayı Eylül’den Ekim’e ertelenme gerçekleştirildi. Haberin kaynağı olan NHL 21 blog yazısına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Siz NHL serisi ve yeni oyun NHL 21 hakkında ne düşünüyorsunuz ve neler bekliyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir