Anasayfa > Oyun Haberleri > Nier: Automata 5 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Nier: Automata 5 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Nier: Automata satış rakamı rekorunu Twitter’dan duyurdu. 5 milyon satış rakamına ulaşan oyun eleştirmenlerden ve oyunculardan tam not alıyor.

Nier: Automata her oyunun hayal ettiği çok önemli bir satış rakamına ulaştı. Daha önce Covid-19 pandemisi karantinasında oynamanız gereken oyunlar listemizde yerini alan oyun, 5 milyon satış yaparak, yapımcısı Platinum Games‘in yüzünü güldürdü.

Korona Virüsü Tatilinde Oynamanız Gereken 10 Oyun

Haber, oyunun Twitter hesabından duyuruldu ve, Niko Partners’ın oyun dünyasının iç yüzüyle ilgili attığı tweetleriyle tanıdığımız Daniel Ahmad’ın radarına takıldı. Niko Partners ile çalışan Daniel Ahmad, Asya ve Çin’deki oyun sektörüyle ilgili yaptığı analizlerle tanınıyor. Ahmad’ın tweetine göre, Mart 2020’de oyun çoktan 4.5 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Sene içinde yarım milyon daha satan oyun 5 milyon hedefini bugün itibariyle tamamlamış oldu.

2017 yılında piyasaya sürülen oyunun halen istikrarlı bir satış grafiği izlemesi oldukça etkileyici. Twitter’daki gönderilerinde oyunun fanlarına teşekkür eden ve mutluluklarını ifade eden şirket, tweetlerine bir de Nier: Automata satış rakamı sayacı ekledi. Satış rakamlarıyla detaylı bir açıklama gelmedi. Ancak, bu rakamın hem dijital hem de fiziksel kopyaların toplamı olduğu tahmin ediliyor.

Nier: Automata makineler tarafından gezegenden sürülen insanların, Dünya’yı yeniden ele geçirmek için gösterdikleri çabayı konu alıyor. Eğer oyunu hala oynamadıysanız ve ilginizi çekiyorsa, Steam kış indirimleri dahilinde, NieR:Automata Game of the YoRHa Edition‘ın %50 indirime girerek 66.50 liraya düştüğünü de hatırlatalım.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir