Anasayfa > Oyun Haberleri > NieR Mobil Oyunundan İlk Oynanış Videosu Geldi

NieR Mobil Oyunundan İlk Oynanış Videosu Geldi

Sevilen seri NieR için hazırlanan mobil oyundan ilk oynanış videosu geldi. Bu videoyla beaber oyunun neye benzeyeceğini de öğrenmiş olduk.

NieR, ilk defa 2010 yılında Cavia tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir  aksiyon JRPG oyunuydu. O zamanlar çok ses getiremese bile belirli bir kullanıcı kitlesinin dikkatini çekmiş, övgüler almıştı. 2017 yılında yine Square Enix‘in yayıncılığıyla PlatiniumGames tarafından geliştirilen NieR: Automata ise serinin popülerliğini kazandıran asıl oyun oldu. Beklentilerin üstüne çıkarak oyuncuları sevindiren serinin şimdi de bir mobil oyunu geliyor.

NieR Re[in]carnation adıyla piyasaya çıkacak mobil oyun, Applibot tarafından geliştirilmiş ve yine Square Enix dağıtımcılığını üstlenmiş. İlk defa 29 Mart’ta adı duyurulan oyunun iOS ve Android platformlarına ücretsiz bir şekilde çıkacağını da belirtelim ve sizi oynanış videosuyla baş başa bırakalım:

Mobil platforma böylesine hikaye içerikli ve büyük bir oyun daha önce hiç görmemiştim doğrusu. Oyunun ücretsiz olacağını da düşünürsek içerisinde “microtransactions” yani oyun içi satın alımlar olacağı varsayımını yapabiliriz. Bakalım mobil piyasasına böyle oyunlar gelmeye devam edecek mi? Square Enix bu hamlesiyle cebini mi şişirecek, yoksa pişman mı olacak? Bekleyip öğreneceğiz.

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir