Anasayfa > Oyun Haberleri > NIGHT CITY WIRE 2: Cyberpunk 2077 Sınıf Sistemi Üç Adet Karakter Tipi Sunacak

NIGHT CITY WIRE 2: Cyberpunk 2077 Sınıf Sistemi Üç Adet Karakter Tipi Sunacak

Cyberpunk 2077 sınıf sisteminde üç adet karakter arkaplanı olacak. Night City Wire: Episode 2’de oyuna dair yeni detaylar gösterime girdi.

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi yaklaşırken CD Projekt Red oyuncuların heyecanını yüksek tutmayı hedefliyor. Night City Wire adındaki canlı yayınlarla oyun hakkındaki gelişmeleri paylaşan firma, programın ikinci bölümünde Cyberpunk 2077’nin karakter arkaplanlarına dair yeni detaylar verdi.

Cyberpunk 2077, Nomad, Street Kid ve Corporate adında üç adet karakter tipi sunuyor. Kısaca göçebe, sokak çocuğu ve şirket ajanı olarak çevirebileceğimiz karakter başlangıçlarının kendilerine has olumlu ve olumsuz yönleri olacak.

NOMAD: Badlands Çöllerinden Night City Sokaklarına

cyberpunk 2077 sınıf sistemi

Nomad karakter oluşturmayı seçen oyuncular Night City’nin etrafını kaplayan Badlands’da serüvenlerine başlayacak. Oyuncu, Badladns çöllerinde göçebe hayatı yaşadıktan sonra farklı sebeplerle Night City’e göç eden bir karakter hikayesi çizecek. Night City Wire: Episode 2’de Nomad karakter tipinin savaşlarda daha dayanıklı olacağı da belirtildi.

STREET KID: Sokağın Kalbinden, Şehrin Zirvesine

cyberpunk 2077 sınıf sistemi

Street Kid karakter arkaplanı seçen bir oyuncu çeteleri ve sokak kültürünü yakından tanıyan bir karakterle Night City’de maceraya başlayacak. Street Kid yani Sokak Çocuğu tipindeki karakterler, çete üyeleriyle yapılan diyaloglarda daha olumlu sonuçlar alabilecek. Önceki gösterimlerde kendilerini tamamen sibernetik eklentilerle donatan Maelstrom çetesini tanımıştık. Street Kid hikaye başlangıcını seçen oyuncular, benzer çetelerle sürekli etkileşim halinde olacak.

CORPORATE: Mega Şirketler, Gökdelenler ve Gizli Bilgiler

cyberpunk 2077 sınıf sistemi

Corporate karakter arkaplanına sahip oyuncular geleceğin dünyayı yöneten dev şirketlerinden birinin bünyesinde Night City macerasına başlayacak. Bu karakter tipini seçenler oyunun devamında şirketler arası entrikalar hakkında deneyimli olacak. Şirket koridorlarından Night City sokaklarına doğru yapacağımız yolculukta Corpo karakter arkaplanını tercih eden oyuncular resmi diyaloglarda daha ikna edici olacak.

Karakter türleri oyunun genel yapısında sürekli yankı bulacak. V adlı ana karakterin görünüşünü de etkileyecek olan sınıflardan hangisini seçmeyi planlıyorsunuz?

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir