Anasayfa > Oyun Haberleri > No Man’s Sky Expeditions Güncellemesi Oyuna Eklendi

No Man’s Sky Expeditions Güncellemesi Oyuna Eklendi

Hello Games tarafından geliştirilen uzay ve keşif temalı No Man’s Sky Expeditions isimli son güncellemesine kavuştu.

No Man’s Sky çıkış döneminde birtakım tepkileri üzerine toplayan ancak oyunu geliştirdikçe başarıdan başarıya koşan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. 2016’da çıkışını gerçekleştiren No Man’s Sky 5 yıl içerisinde önemli güncellemeler aldı. 5. yılını kutlayan yapım için geliştiriciler büyük planları olduğundan bahsetmişti. Bu büyük güncellemelerden ilki ise No Man’s Sky Expeditions olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuna dönemlik etkinlikler ekleyecek bu güncelleme sayesinde oyuncular maceraya aynı gezegende başlayarak birlikte keşif yapma fırsatı bulacak. Konu hakkında kısa bir video da paylaşıldı.

Her biri temalara sahip olan bu maceralar oyuncuları ortak bir amaç üzerinde bir araya getirmeyi hedefliyor. Oyuncular hedeflerinde ilerledikçe çeşitli ödüllere de sahip olacak. Bu ödüller gemi parçaları ve tasarım eşyaları gibi ödüller olacak.

Expeditions güncellemesi ayrıca Jetpack ve Analysis Visor gibi eşyalarda, düşman tiplerinde düzeltmeler de içerecek. Bunların yanında HUD’da yenilemeler de bu güncelleme ile oyuna geliyor. Daha önceden de bahsettiğimiz üzere geliştirici şirket oyun hakkındaki güncellemelerini sürdürecek. Şubat ayında paylaştıkları bilgiye göre Hello Games oyuna hayvanlar hakkında bir güncelleme eklemeyi de planlıyor. Bu güncelleme ile hayvanları evcilleştirip seyahatlerde yanımızda gezdirmek de mümkün olacak.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir