Anasayfa > Oyun Haberleri > No Man’s Sky Yapımcıları Yeni Bir Oyun Çıkaracak

No Man’s Sky Yapımcıları Yeni Bir Oyun Çıkaracak

No Man’s Sky yapımcısı Hello Games, büyük bir oyun projesinde çalıştığını açıkladı.Bu sene The Last Campfire adlı oyunu çıkaran firma yeni oyunlarıyla piyasayı sarsabilir.

The Last Campfire minimal bir macera ve puzzle 0yunu. Önceki oyunlarına hiç benzemiyor, No Man’s Sky sonsuz(neredeyse) bir evrende birbirinden farklı rastgele oluşturulmuş gezegenleri keşfedebildiğimiz dev bir oyun. Çıkmadan önce oyun piyasasında şu ana kadarki en büyük “hype“lardan birini yaratmış ama çıktığı zaman oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı. Yeni güncellemeleriyle tüm hatalarını tek tek kapatan firma oyunu vadettikleri güzelliğe kavuşturmuş olsa da çıkıştaki başarısızlığı sebebiyle istediği hasılatı yapamadı.

No Man's Sky Exo Mech güncellemesi yayımlandı - Leadergamer

Hello Games CEO’su Sean Murray, Polygon ile yaptığı bir röportajda gelecekte çıkaracakları oyunu şu cümlelerle anlattı:  “Devasa ve tutkulu bir oyun, aynı No Man’s Sky gibi.” Ancak yeni oyunun asla eski oyunların devamı niteliğinde olmayacaklarını da ekledi.

Murray Hello Games’i 3 arkadaşıyla kurduğunda amaçları akıllarındaki oyunları çıkarabilmekmiş.  Daha önce EA’de çalışan Murray her çalıştığı oyunun bir devam oyunu olduğunu ve bu durumdan sıkıldığını anlatıyor. No Mans Sky için ise “İnsanların toplamda milyonlarca saat harcadığı bir oyun ve neşeli bir komünite kurduk. Ben bununla mutluyum.” diyor.

Hello Games
Hello Games ekibi.

 

Şimdi 26 kişilik bir ekipten oluşan Hello Games’te 13 kişilik bir ekip aktif olarak yeni oyunla ilgileniyor. Henüz oynanış ve tema hakkında bilgimizin olmadığı oyun hakkında yeni detayları heyecanla bekliyoruz.,

The Last Campfire trailer videosu:

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir