Anasayfa > Oyun Haberleri > Northgard Expeditions Güncellemesi Oyuna Birçok İçerik Ekleyecek

Northgard Expeditions Güncellemesi Oyuna Birçok İçerik Ekleyecek

Viking temalı eş zamanlı strateji oyunu Northgard Expeditions güncellemesiyle beraber oyuna yeni ve ücretsiz içerikler ekleyecek.

Erken erişim sürecinden sonra 2018’de çıkış yapan strateji oyunu Northgard, beşinci büyük güncelleme paketini almaya hazırlanıyor. Expeditions görevlerini oyuna ekleyecek olan güncellem, 50’den yeni üretilebilir kozmetik eşyayı bulma şansını da oyunculara sunacak.

The Art of Northgard adındaki konsept kitabı da bünyesinde barındıran güncelleme hakkında yapımın yayıncılık direktörü Adrien Briatta’dan bir açıklama geldi.

“Northgard Expeditions güncellemesi ile beraber oyuncular oyunun yeni bir yönünü keşfedecek. Hikaye anlatımı güçlü olan savaşlardan keşif temelli görevlere kadar Expeditions güncellemesi her oyuncu için yeni bir şeyleri beraberinde getirecek. Warchief’in görünüşünü değiştirmek isteyen oyuncular da yeni güncelleme ile bunu yapabilecek.”

Eş zamanlı strateji oyununun alacağı yeni içerikler arasında dört adet farklı görev çizgisi de bulunuyor. Gizli adımlardan oluşan bu dört görevin ise sırayla tamamlanması gerekiyor. Northgard oyuncuları birini bitirmeden diğerine geçiş yapamayacak fakat bu süreçte görevleri günlük ya da haftalık olarak alabilecek.

Discovery Expeditions ve Master Expeditions olarak adlandırılan bu görevler oyunun genel yapısıyla da bağlantılı olacak. 57 yeni kozmetik eşya, yeni Warchief kostümü ve Town Hall tasarımları da Northgard’ın kazanacağı yeni şeyler arasında.

Viking temalı oyunların büyük rağbet gördüğü son dönemde Northgard özellikle strateji severlerin beğenisini kazanıyor. Çok daha güncel tarafta ise Valheim, 1 milyon dijital kopya satarak sandbox-hayatta kalma türünün başarılı örneklerinden biri haline geldi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir