Anasayfa > Oyun Haberleri > NVIDIA GeForce NOW Chromebook Desteğini Duyurdu!

NVIDIA GeForce NOW Chromebook Desteğini Duyurdu!

NVIDIA’nın bulut oyun yayını servisi GeForce Now Chromebook desteği sunmaya başladığını oyuncularla paylaşarak Chrome OS kullanıcılarını mutlu etti.

Google Stadia, GeForce Now gibi buluttan oyun servisleri gün geçtikçe gelişmeye ve genişlemeye devam ediyor. NVIDIA tarafından oyunculara sunulan GeForce Now hizmeti, şimdi de Chromebooklarda kullanılabileceğini duyurdu. Chrome OS için beta versiyonu kullanıma açılan GeForce Now’ın altı aylık Founder’s Edition versiyonunu alıp yanında Hyper Scape’te oyun içi ödüller kazanabilirsiniz. Peki GeForce NOW Chromebook desteği ne kadar doğru? NVIDIA neden başka bir platform seçmedi?

GeForce NOW Chromebook desteği

GeForce Now’ın geliştiricileri, bir basın toplantısında kullanıcılarının %80’den yüksek bir kısmının sisteminin oyun oynamak için yeterli olmadığını belirtmişti. Amacını yerine getiren, sistemlerinden dolayı oyun oynayamayanlara hizmet sunan GeForce Now’ın bu açıdan bakılınca genelde oyun için uygun sistemlere sahip olmayan Chromebook’lara destek vermesi gayet isabetli oluyor.

Altı aylık GeForce Now üyeliği

PC, Mac ve Android’lerin ardından şimdi de Chromebook için hizmet sunmaya başlayan GeForce Now’ın yeni teklifiyle altı aylık versiyonu €27.45 karşısında alıp sıra beklemekten kurtulabilir, ayrıca Hyper Scape’te sezon biletinin yanında özel eşyalar da kazanabilirsiniz. Aylık fiyat ise 5.49 Euro.

GeForce NOW mı, Google Stadia mı?

NVIDIA’nın oyuncuların hizmetine sunduğu GeForce Now, rakibi Google Stadia’ya karşı şu ana kadar daha iyi bir performans gösterdi. Oyuncular, Google Stadia’da gecikme gibi sorunlar yaşadığından bahsederken GeForce Now genel manada kullanıcıları memnun bırakmış gibi gözüküyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir