Anasayfa > Oyun Haberleri > Olimpiyatlarda Witcher Madalyonu ile Boy Gösteren Sporcu Birinciliğe Ulaştı

Olimpiyatlarda Witcher Madalyonu ile Boy Gösteren Sporcu Birinciliğe Ulaştı

Dünyanın en önemli spor organizasyonu olimpiyatlarda Witcher madalyonu ile müsabakalara katılan yarışmacı büyük başarı elde etti. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl pandemi sebebiyle düzenlenememiş olan Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları bu yıl pandeminin gölgesinde seyircisiz de olsa gerçekleşiyor. Dört yılda bir düzenlenen ve antik çağlardan bu yana sporcuların en iyisi olduklarını kanıtlamak için yarıştıkları organizasyon dünyanın neredeyse her ülkesinden sporcuları bünyesinde topluyor. Olimpiyat ateşinin yandığı şu günlerde ise müsabakalar haricinde biz oyuncuların dikkatini çeken bir başka detay daha var. Rus sporcu Vitalina Batsarashkina katıldığı Kadınlar 10 Metre Havalı Tabanca yarışında altın madalyaya ulaşan isim oldu.

Dev The Witcher Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Elbette ki dikkatimizi çeken nokta bu değil, dikkatli gözlerden kaçmayan detay genç sporcunun boynunda bir Witcher madalyonu ile müsabakaları tamamlamış olması. Ciri‘nin de taktığı Kedi Okulu madalyonunu ve hepimizin çok iyi bildiği Kurt Okulu madalyonlarını müsabakalar esnasında boynunda taşıyan sporcu görünüşe göre Witcher eğitiminin de hakkını vermiş olacak ki Kadınlar 10 Metre Havalı Tabanca müsabakasında altın madalyaya ulaşmasının yanı sıra Karma 10 Metre Havalı Tabanca yarışında ise gümüş madalyayı boynuna takan isim oldu. Genç yarışmacının The Witcher tutkusunu gösterdiği ilk oyunlar bunlar da değil. 2016 yılında Rio’daki olimpiyatlarda sporcu The Witcher temalı atış gözlükleri ile de dikkat çekmişti.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir