Anasayfa > Oyun Haberleri > Ölüm Çiçeği Açtıran Woosa’nın Uyanışı Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi!
woose

Ölüm Çiçeği Açtıran Woosa’nın Uyanışı Black Desert Türkiye&MENA’ya Geldi!

Seul, Güney Kore – 31 Mayıs 2023 – Pearl Abyss bugün Woosa Uyanışının Black Desert Türkiye&MENA’ya katıldığını duyurdu. Woosa’nın Uyanışı, geçtiğimiz cuma günü yayımlanan “Geliştirici Yorumu” videosunda tanıtıldı. Bu video ile güçlü yetenekleri ve savaş becerileri küresel maceracılara sergilendi. Kutlamalar kapsamında, “Garmoth’un Kalbi” de dahil olmak üzere değerli ödüller sunan çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Temelde Woosa, birbirlerine rakip olan Woodo Okulu ve Jwado Okulu’nda hizmet ettikleri için Maegu ile karşı karşıya gelmeye mahkum edilmiştir. Çatışan ideolojileri üzerine, Woosa derin bir farkındalık kazanarak kendini uyandırır ve güçlü bir ruhla karşılaşır.

 

Sonuç olarak, Woosa Uyanışı, Kore mitolojisindeki ölümden sonraki yaşamın bir diyarı olan Seocheon Çiçek Bahçesi’nden güç çekebilir. Uyanış silahı olarak “Muska Kitabı” adında bir kitapta bir araya getirilmiş büyüler koleksiyonunu kullanır. Kitaptan çağrılan ruhani çiçekleri kullanarak düşmanlara yıkıcı alan tesirli becerilerle saldırır.

Woosa, dört farklı yetenek üzerinde tam kontrol sahibidir:

  •       Çiçek Çağrısı – Akım: Geri Çekilin!: Hayat Çiçekleri tarafından emilen gücü düşmanlarının üzerine salmak için cehennemin kapılarını açar. Emilen güç toplanır ve sonra yanlara doğru serbest bırakılır.
  •       Ayın Şarkısı: Ayın şarkısını yazar, bu şarkı daha sonra Muska Kitabı’na emilir ve bir saldırı olarak serbest bırakılır.
  •         Geçip Giden Ruh: Hayat Çiçeklerinin yardımıyla kirli ruhları temizlemek için bir büyü yapar.
  •         Ay Parlaklığı: Güneş kadar parlak bir ay yükselir ve Woosa’nın etrafında Hayat Çiçekleri açar, ardından hasar vermek için patlarlar.

bdo woose

Maegu’nun Uyanışı

Black Desert Türkiye&MENA, Woosa Uyanışının gelişini kutlarken, maceracılar da kız kardeşi Maegu’nun Uyanışının haziran ayında gelmesini bekliyor.

Woosa’yı ana görev serisinde başarıyla uyandıran maceracılar, Kara Kelebek Gizli Kitabı elde edebilir ve Kara Ruh’tan 500 canavarı yenmeyi gerektiren Kuvvetlenen Gücü Kullanma görevini kabul edebilirler. Görev tamamlandığında maceracılar Eser Kutusu elde edebilir ve kutuyu açarak Garmoth’un Kalbi, Vell’in Konsantre Sihri, Yarık Kalıntısı, Boss Ekipmanları ve daha fazlası dahil olmak üzere kazançlı eşyalar elde edebilirler.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir