Anasayfa > Oyun Haberleri > Yerli Kıyamet Sonrası Oyun Once Alive Steam’de Yerini Aldı

Yerli Kıyamet Sonrası Oyun Once Alive Steam’de Yerini Aldı

Sinematik sunumuyla öne çıkan yerli oyun Once Alive Steam üzerinde yerini aldı. Kıyamet sonrası hikayesiyle dikkat çeken oyun tek bir geliştirici tarafından yapıldı.

Cem Boray Yıldırım tarafından geliştirilen Once Alive 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. HaustVille kasabasında geçen oyunun geliştirici koltuğunda ise Cem Boray Yıldırım oturuyor. Tam çıkış tarihi henüz duyurulmayan yapım hakkında bilmeniz gerekenleri derledik.

Once Alive 2023’te Çıkış Yapacak

Oyunu Epic Games’in yeni oyun motorunda geliştirilen Once Alive oyuncuları çeşitli paranormal eylemler ile gizemleri çözmeye çağırıyor. Once Alive’da oyuncu çevredeki objeleri inceleyerek ve geçmişten gelen konuşma yankılarını dinleyerek kasabadaki sırları açığa çıkaracak.

Once Alive’ın post-apokaliptik dünyası çeşitli gizemlerin yanı sıra virüsün saldırgan hale getirdiği hayvanlarla dolu. Ölümcül bir virüs salgınından 16 yıl sonrasını konu alan oyun James ve Daniel adında iki kardeşi yolculuğunu takip ediyor.

HaustVille adındaki bir kasabaya davet edilen James ve Daniel vilayete doğru yola çıkıyor. Basit ve etkili bir giriş olan oyunun hikayesi parça parça açılacak gibi duruyor. Özellikle basit ara sahneler ve bol döküman ile desteklendiği de detaylar arasında.

Steam İstek Listenize Eklemeyi Unutmayın

Once Alive Steam istek listesine açılmış durumda. Özellikle Cem Boray Yıldırım’a destek olmak istiyorsanız bu oyunu istek listenize eklemenizde fayda var. Once Alive’ın Steam sayfasına bu bağlantı ulaşabilirsiniz. Bununla beraber diğer bir yerli CO-OP korku oyunu olan Deadly Broadcast yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Geliştirici oyunun sayfasındaki hakkında bölümünde de kendinden bahsediyor. Cem bu oyunu geliştirmeye bir yıl önce başladığını da ekliyor. Bu noktada Once Alive’ın tam bir tutku projesi gibi göründüğünü söylemek mümkün. Geliştiricinin yoldaki en büyük destekçisi ise Gold adlı dostu olmuş. Geliştirme sürecine dair daha fazla bilgi edinmek için oyunun resmi internet sitesini ziyaret edin.

Yerli Oyunlara Nasıl Destek Olabilirsiniz?

Daha önce YouTube kanalımızda yerli geliştiricilere oyuncuların nasıl destek verebileceğini anlattığımız bir video yayımladık. Sevgili Sinan Akkol’un konuk olduğu videoyu izlemenizi öneririz efendim. Ayrıca SaveButonu YouTube kanalına abone olmayı da unutmayın.

Hakkında Furkan Oğur

Boş zamanlarında Raccoon City sokaklarında gezen mühendis adayı bir genç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir