Anasayfa > Oyun Haberleri > Osmanlı’da Steampunk: Rogue Ottoman 2024’te Geliyor

Osmanlı’da Steampunk: Rogue Ottoman 2024’te Geliyor

Dimitek imzalı Rogue Ottoman, steampunk atmosferiyle Osmanlı motiflerini birleştirmeye geliyor. Oyuncuların Dilber Hatun’a hayat verdiği aksiyon roguelike türündeki oyundan oynanış görüntüleri yayınlandı.

En Yeni Yerli Oyunlar

Rogue Ottoman oyuncuları Dilber Hatun’a hayat vermeye davet ediyor. Osmanlı’nın steampunk atmosferiyle tasarlanmış eski İstanbul’unda geçen oyunda oyuncuların görevi hanedanı çöküşten kurtarmak olacak. Rogue Ottoman, roguelite türünün Hades gibi başarılı örneklerinden en doğru ilhamları almış gibi görünüyor.

Rogue Ottoman roguelite yapısı ile “öl, güçlen ve tekrar dene” mantığına sahip. Steam sayfasında yer alan görüntülerde Rogue Ottoman’ın akıcı oynanışı da görücüye çıkıyor. Dilber Hatun’un düşmanların arasından kıvrak bir şekilde kaçarak savaştığını görmek mümkün. Bununla birlikte Dimitek imzalı oyunun roguelike türünün dövüş elementlerini benimsediğini de görebiliyoruz.

Dilber Hatun’un İstanbul’daki serüveni için geniş bir silah envanterine sahip olduğunu da belirtelim. Her kılıcın farklı hasar türü var. Kılıcınızı geliştirip düşmanlarınızı sersemletebilir veya onları yakabilirsiniz. Kılıcın yanında alternatif olarak kullanılabilen fırlatma bıçakları da mevcut. Eğer uzaktan saldırıyı tercih ederseniz ateş toplarınızı kullanarak düşmanları kül edebilirsiniz.

2024’ün ikinci çeyreğinde çıkmayı planlayan Rogue Ottoman‘ı istek listenize ekleyerek yeni gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bunun yanında geliştiriciyi de desteklemek isterseniz bunun da en iyi yöntemlerinden birisi istek listesi sistemidir. Rogue Ottoman‘ı istek listenize eklemek ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Hakkında Sezer Yıldırım

Bilgisayar programcısı, oyunlar ve sinema ile ilgilenen standart bir insan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir