Anasayfa > Oyun Haberleri > Outer Wilds Yakında Bir DLC’ye Sahip Olabilir

Outer Wilds Yakında Bir DLC’ye Sahip Olabilir

2019 yapımı, zaman döngüsü içinde kapana kısılmış bir güneş sistemini keşfetmeyi ele alan aksiyon-macera oyunu Outer Wilds çıkışından bu yana fazlasıyla ilgi gördü ve ödüllere aday gösterildi. Geliştiriciler sürekli oyuncu topluluğu ile iletişim halinde olsa da yeni bir içerik haberi duyulmuş değildi. Fakat 28 Nisan’da eklenen SteamDB kaydı maceranın hala bitmediğinin işareti.

Outer Wilds

Twitter‘da Simon Carless tarafından fark edilen bu SteamDB kaydı 28 Nisan’da önce Steam IDsini almış, 1 saat sonra eklenen ismi Outer Wilds – Echoes of the Eye ile tamamlanmıştı. Ayrıca bağlı olduğu kaynak direkt olarak Outer Wilds‘ı gösteriyor ki bunun anlamı bir devam oyunu yerine DLC gelmesi daha olası.

Geliştiricilerden herhangi bir onay gelmemiş olsa da Simon’ın tweetini alıntılayarak tek göz emojisi atan Annapurna Interactive ve bu tweeti alıntılayarak iki çift göz emojisi atan Mobius Digital Games tahminlerin doğruluğunu işaret ediyor.

DLC‘nin içeriğine gelecek olursak, Echoes of the Eye isminin Outer Wilds hikayesinin en önemli parçalarından biri olan Eye of the Universe‘a bağlı olduğu tahmin ediliyor. Kilit noktalardan biri olmasına rağmen geçmişi ya da varlığı hakkında fazla şey öğrenemediğimiz bu gezegeni daha yakından tanıyabilmemiz mümkün olabilir. Çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmese de yakın zamanda geliştiricilerin resmi açıklaması ile bildirilmesi mümkün.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir