Anasayfa > Oyun Haberleri > The Outlast Trials Tanıtım Videosu Yayınlandı

The Outlast Trials Tanıtım Videosu Yayınlandı

Outlast serisini bambaşka bir noktaya taşıyacak bir oyun yolda. Serinin bu yeni oyununda alıştığımız “tek başına, çaresiz” bir yapıya oturtulan alıştığımız biçimin yerini bambaşka bir oyun yapısı alacak. The Outlast Trials, coop oynayacağımız bir yapı ile biz oyuncuların beğenisine sunulacak.

Trials‘te, tıpkı Friday 13th The Game‘deki gibi çok oyunculu bir sistemle karşılaşacağız. Son yıllarda epey popülerleşen bu türe yeni bir örnek de böylece Outlast serisinden gelecek. Önceki oyunlarda tek başımıza, herhangi birinden yardım olanağımız olmadan korkunç, hissiz, kana ve ölüme aç canavarlardan durmadan kaçıyorduk. Anlayacağınız üzere işin rengi artık değişiyor.

Dayanışma Önemli

Bu tür oyunlarda; ekip çalışması, dayanışma, iletişim oldukça önemli oluyor. Pek çok örnek olsa da ancak birkaç büyük marka tutunabildi. Yepyeni bir tarza radikal bir geçiş yapacak olan Outlast ismi bu türdeki oyunların arasında tutunabilecek mi göreceğiz. Şimdilik bunları düşünmeyelim ve serinin yeni oyunun tanıtım videosunu izleyelim.

 

https://www.youtube.com/watch?v=V6_SXThUxjU

Görüldüğü üzere o akıllarımıza kazanan gerilim ortamını bu oyunda da korunulacak. En azından biz öyle umuyoruz.

The Outlast Trials, 2021 yılında çıkış yapacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir