Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 2 New York Haritası ve Diğer Detaylar

Overwatch 2 New York Haritası ve Diğer Detaylar

Overwatch 2 New York haritası görüntüleri görücüye çıktı. Sevilen FPS oyununun devamına dair yeni videolar yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Blizzard Entertainment’ın başarılı FPS oyunu Overwatch 2 hakkında yeni görseller ortaya çıktı. Kahraman temelli birinci kişi nişancı oyunu, yeni haritalar, animasyonlar ve iklim değişiklikleri ile beraber geliyor. Yayımlanan görseller Overwatch 2 New York haritasını da gözler önüne seriyor.

Yeni görsellerin yanı sıra heyecanla beklenen oyuna dair videolar da yayımlandı. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Overwatch 2’deki harita ve iklim değişikliği videolarını izleyebilirsiniz.

Overwatch 2 ile beraber yeni Hero Missions yani Kahraman Görevleri de oyuna eklenecek. BlizzCon Online bünyesinde oyuncuların beğenisine sunulan videolarda görevlere dair bir açıklama yer aldı. Bu bağlamda geliştirici ekip oyuna yüzlerce Hero Mission eklemeyi hedeflediklerini belirtti.

Bu görevler halihazırda bulunan haritalarda gerçekleşebilecek. Overwatch 2’nin arkasındaki takım bu görevlere özel olan yeni alanlar eklemeyi de planlıyor. Bununla beraber düşman çeşitliliğinin de büyük oranda artması hedefler arasında yer alıyor.

Overwatch’ı severek oynayan oyuncu kitlesinin en büyük beklentilerinden biri PVE elementinin güçlendirilmesi olmuştu. Bu bağlamda botlara karşı mücadele etme şansı sunan ve bunu da bir hikaye etrafında yapmayı hedefleyen Blizzard’ın doğru yönde bir adım attığını söyleyebiliriz.

Overwatch oyuncuları Overwatch 2’nin sunacağı yeni haritalar ve karakterleri deneyim edebilecek. Fakat Overwatch 2 ile beraber gelen PVE içerikleri ise Overwatch oyuncuları için ücretli olarak satışa sunulacak. Oyuna halihazırda sahip olan kullanıcıların kazanımları ise olduğu gibi Overwatch 2’ye aktarılacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir