Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 2 Sunucu Sorunları Nedeniyle Hediye Dağıtacak

Overwatch 2 Sunucu Sorunları Nedeniyle Hediye Dağıtacak

Overwatch 2, ileriki haftalarda çıkış haftasında yaşadığı sıkıntıları telafi etmek için hediye kostümler ve X2 deneyim hafta sonları sunacak.

Overwatch 2 çıkışının ilk haftasında maalesef ki birçok sunucu hatası ve saatler süren giriş sıralarına maruz kaldı. Blizzard’ın yaptığı açıklamaya göre özellikle ilk 2 gün baş gösteren bu sunucu hatalarının en büyük sebeplerinden biri sunuculara yapılan DDoS saldırıları. Ancak bunun yanında konsol oyuncularının başarım alması ile sunucu ile bağlarının kopması gibi can sıkıcı hatalar da vardı. Bu hataların pek çoğu çıkışından beri ayıklansa ve hala daha ayıklanmaya devam ediliyor olsa da oyuncular oyuna giriş yapamadığı için sınırlı süreli savaş biletinde almak istedikleri kadar deneyim ve ödül alamadılar.

Overwatch 2 Karakterleri Kısa Süreliğine Oyundan Kaldırıldı

Kaybedilen zamanı oyuncuları geri kazandırmak için ise Blizzard ileriki haftalarda 2 kat deneyim bonuslu hafta sonları düzenleyecek. Toplam kaç hafta sonu bu şekilde olacak bilmiyoruz, ama Blizzard attığı Tweet’te çoğul olduğunu belirtti. Bu sayede sunucu sıkıntılarından başı yanan oyuncular savaş biletinde daha hızlı seviye atlayabilecek ve kaybedilen zamanı geri kazanabilecek. Bunun üstüne Blizzard aynı zamanda oyunculara İlk Yardım Çantası Uğurluğu ve Lanetli Korsan Reaper kostümünü hediye edecek.

Overwatch 2 reaper Hediye Reaper Kostümü

Overwatch 2 uğurluk Hediye Uğurluk

Overwatch 2 Hediye Reaper Kostümü ve Uğurluk Nasıl Alınır?

Blizzard’ın sunduğu ilk yardım çantası uğurluğu ve Reaper kostümüne bedava sahip olmak için 25 Ekim ve 1. sezonun bitiş tarihi olan 5 Aralık aralığında hediyenizi almanız gerekiyor. 1. Sezonun bitişinden sonra bu kampanya geçerli olmayacak. Hediyenizi almanız için ise tek yapmanız gereken oyuna giriş yapmak, giriş yaptığınızda bu kozmetikler direkt olarak koleksiyonunuza aktarılacak.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir