Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 4 Ocak Tarihine Kadar Ücretsiz Denenebilecek

Overwatch 4 Ocak Tarihine Kadar Ücretsiz Denenebilecek

Geliştirici koltuğunda Blizzard’ın oturduğu popüler FPS oyunu Overwatch 4 Ocak tarihine kadar tamamen ücretsiz oynanabilecek. Detaylar haberimizde.

2016 yılında çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana oyuncular tarafından oldukça sevilen Overwatch ayrıca aynı yıl içerisinde The Game Awards ödül töreninde Yılın Oyunu ödülünü de almayı başarmıştı. Overwatch League ile espor sahnesinde de varlık gösteren oyun aynı zamanda Overwatch 2 adlı devam oyunu ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Overwatch 4 Ocak

Oyuncuların Overwatch 2 için artık neredeyse gün saydığı bu dönemde Blizzard bizleri sevindirecek bir haber ile karşımıza çıktı. Yapılan duyuruya göre Overwatch 4 Ocak tarihine kadar oynaması tamamen ücretsiz bir biçimde denenebilecek. Bu tarihten sonra ise oyuna erişmek istediğiniz taktirde oyunu satın almanız gerekecek. Oyunu deneme isteyen oyuncular için harika bir fırsat olan bu dönem sonrasında ise oyuna erişmek için oyunu satın almanız gerekecek. Ancak oyuna giriş yaptığınız hesabınız üzerinde kaydettiğiniz ilerlemeyi kaybetmeyeceksiniz. Kısacası oyunu satın almanız durumunda elde ettiğiniz tüm ilerleme ve oyun içi içerikler sizleri bekliyor olacak.

Oyunu 4 Ocak tarihine kadar ücretsiz bir biçimde denemek için öncelikle bir Battle.net hesabına ihtiyacınız olacak. Hesabınızı oluşturup giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak Battle.net istemcisini bilgisayarınıza indirebilir ve istemci üzerinden Overwatch yüklemenizi başlatabilirsiniz. Yüklemenin tamamlanmasının ardından ise oyunu belirtilen tarihe kadar tamamen ücretsiz bir biçimde oynayabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir