Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Anniversary 2020 Başladı! – Kostümler Neler?

Overwatch Anniversary 2020 Başladı! – Kostümler Neler?

Overwatch Anniversary etkinliği ile dördüncü yılını kutluyor. Etkinlik kapsamında oyuna birçok yeni karakter görünümü de eklenmiş durumda.

Overwatch, her yıl olduğu gibi bu yıl da çıkışının yıl dönümünü yaptığı bir etkinlikle kutluyor. Oyuna gelen Overwatch Anniversary etkinliği kapsamında karakterlere toplamda dört tane efsanevi kostüm eklenmiş durumda.

İlk duyurulan kostüm, Ashe için Kırmızı Başlıklı Kız uyarlaması Little Red Ashe oldu. Karakterimizin arkadaşı B.O.B da kurt olarak karşımıza çıktı.

Overwatch, bu kostümün ardından karşımıza Masquerade Reaper ile çıktı. Oyunun çizgi roman hikayeleriyle bağlantısı olan bu kostümde suikastçımızı çok şık görüyoruz.

Reaper’ın kostümünün ardından ise Huitzilopochtli Zenyatta sunuldu oyunculara.

Son olarak duyurulan kostüm ise Wrecking Ball için oldu.

Bu kostümleri 3000 altın karşılığında satın alabildiğiniz gibi loot boxlardan da düşürmeye çalışabilirsiniz. Her dokuz galibiyette alabileceğiniz “Epic” kategorisindeki kostümler için de ilerlemenizin sıfırlanma süresi bir hafta. Her hafta oynayarak farklı kostümler alabilirsiniz. Dün başlayan etkinlik 9 Haziran tarihinde son bulacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir