Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Anniversary Etkinliğinin Tarihi Sızdırıldı

Overwatch Anniversary Etkinliğinin Tarihi Sızdırıldı

Oyuncular tarafından heyecanla beklenen Overwatch Anniversary etkinliğinin tarihi bir kullanıcı tarafından Reddit üzerinde sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

Bloomer_ow adlı bir kullanıcı tarafından yapılan sızıntı Overwatch Anniversary etkinliğinin beklediğimizden de daha yakın olduğunu ortaya koydu. Daha önce yaptığı ve gerçek olduğu kanıtlanan sızıntılar sayesinde güvenilirliğini ispat etmiş olan kullanıcının verdiği bilgilere göre Overwatch Anniversary etkinliği 12 Mayıs tarihinde başlayacak.

Overwatch Anniversary

Oyuncu topluluğunun en sevdiği etkinliklerden olan Anniversary ile birlikte her etkinlikte olduğu gibi bu sene de özel kostümler, ifadeler ve çeşitli kozmetik ögeler satışa sunulacak. Kullanıcılar ayrıca etkinliğin başlaması ile birlikte geçen yıllarda düzenlenmiş etkinliklerde piyasaya sürülmüş olan ancak sahip olamadıkları kozmetik ögelere de sahip olabilecekler. Etkinlik boyunca lootbox’lardan da özel kozmetikleri kazanma şansına sahip olabileceğiz.

12 Mayıs itibariyle başlayacak olan etkinlik ile birlikte Lucio Ball, Archives ve Junkenstein’s Revenge oyun modları arcade kısmında yerini alacak. Ancak bu modları içeren etkinliklerin kostümleri lootbox’lar içinde yer almayacak ve mağaza üzerinden de satın alınamayacak. Özellikle Lucio Ball oyun moduna kavuşmak için sabırsızlanan oyuncular bu ve diğer oyun modlarına kavuşmak için 12 Mayıs tarihini beklemek zorundalar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir