Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch Ashe’s Deadlock Challenge Duyuruldu

Overwatch Ashe’s Deadlock Challenge Duyuruldu

Anniversary etkinliği henüz yeni bitmişken Overwatch Ashe’s Deadlock Challenge ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Blizzard tarafından geliştirilen ve 2016 yılında piyasaya sürülen rekabetçi fps oyunu Overwatch çıktığı yıl yılın oyunu da olmak üzere pek çok ödül kazanmayı başardı. Oyuncuların karşısına her daim yeni şeylerle çıkmayı önemseyen geliştiriciler de aradan geçen yıllara rağmen oyunu hala yeni karakterler, yeni haritalar ve etkinlikler ile desteklemeye devam ediyorlar. Overwatch şimdi ise Ashe’s Deadlock Challenge etkinliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Overwatch 2 PvP Haritaları Oyuncularla Paylaşıldı

Oyunun hikayesinde önemli bir yere sahip olan Deadlock çetesinin bir üyesi olan Ashe üzerine kurulan etkinlikte oyuncuları yepyeni bir efsanevi kostüm bekliyor. 22 Haziran Salı günü itibariyle başlaması planlanan etkinlikte daha önceki etkinliklerden de alışık olduğumuz bir sistem geçerli olacak. Buna göre quick play, arcade ve rekabetçi oyun modlarında oynadığınız oyunlar ödüllendirilecek. Yeterli sayıda oyun oynadığınızda önce etkinliğe özel profil ikonu, ardından özel bir sprey ve sonrasında ise Ashe için bir efsanevi kostüme erişebileceksiniz. Bu kostüme mağazadan erişilemediğini hatırlatmakta da fayda var. Kısacası kostümü istiyorsanız oyunu oynamak zorundasınız.

Etkinliğin en merak edilen ayrıntılarından olan efsanevi kostüm ise şimdilik ortaya çıkmış değil. 5 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan etkinlikte Ashe’in Deadlock çetesi lideri kimliğine uygun bir kostümle karşılaşmayı bekleyebiliriz. Bakalım Blizzard Overwatch Ashe’s Deadlock Challenge ile bizlere ne sunacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir